Dexter seizoen 9 teaser trailer onthuld

Pas op! Dit artikel bevat spoilers voor het einde van Dexter seizoen 8.

We hebben 8 seizoenen lang van de serie Dexter kunnen genieten. In 2014 kwam de serie helaas tot een eind. Veel fans waren echter niet blij met het einde van de serie. Gelukkig komt Dexter binnenkort met een gelimiteerd negende seizoen! Dit seizoen wordt gezien als de tweede helft van de finale en na dit seizoen komt Dexter definitief tot een eind. Eindelijk is er nu de eerste Dexter seizoen 9 teaser trailer onthuld!

In de serie Dexter volgden we het karakter Dexter Morgan. Overdag is hij een bloedspetter analist en werkt hij voor de politie. 's Nachts is hij echter een seriemoordenaar die het voorzien heeft op de slechteriken. In de laatste aflevering zagen we hoe hij de beslissing maakte om zijn zus Debra te vermoorden en zijn leven en zoontje achter zich liet om een leven als houthakker te gaan leiden. 

Dexter seizoen 9 teaser trailerBron: Showtime Networks

Dexter seizoen 9

Maar het verhaal eindigt daar niet! In Dexter seizoen 9 zullen we eindelijk zien hoe het verder gaat met Dexter. Het nieuwe seizoen van Dexter zal in totaal uit 10 afleveringen bestaan en de serie écht afronden. Er zal hierna niet nog een seizoen gaan komen. Clyde Phillips zal terugkeren als showrunner van de serie. Phillips was een van de schrijvers van de eerste 4 seizoenen van Dexter. Michael C. Hall zal weer in de huid kruipen van het titelpersonage. Hij zal tevens ook de samen met Clyde Phillips de serie produceren.

Dexter seizoen 9 teaser trailer

De fans zijn eindelijk getrakteerd op de eerste Dexter seizoen 9 teaser trailer. Hierin vangen we eindelijk een glimp op van Dexter zelf. In de teaser trailer is een besneeuwd landschap te zien met een knetterend kampvuur. Wanneer de camera steeds meer uitzoemt kom je in een hut terecht. Als je goed luistert hoor je door de muziek heen iemand schreeuwen en vervolgens hoor je gedempte geluiden van iemand die gekneveld is. In de reflectie van het raam zie je iemand liggen die vastgebonden is. Vervolgens komt Dexter in beeld die naar buiten kijkt. Vervolgens zien we hem omdraaien en glimlachend in de camera kijken... Deze eerste korte teaser trailer smaakt zeker naar meer! Bekijk hem snel hieronder.

Er is nog geen officiële releasedatum van Dexter seizoen 9 bekend gemaakt, maar er is wel al bekend dat deze in de herfst van 2021 te zien zal zijn!

 

Bron: Collider, EW.com

Lees ook: 19 tv-series gebaseerd op boeken

Nieuwste artikelen

  • Hannahs vlucht - Jan Eliasberg

  • Tot aan de zon en terug - Jill Mansell

  • De Code - Denise Rudberg

  • Grenzeloze liefde - Kyra Rutgers

  • Zelfs de honden - Jon McGregor

Gerelateerde artikelen

  • De eerste Game of Thrones teaser trailer van seizoen 8 is er

  • Teaser trailer Solo: A Star Wars Story is er

  • Dit zijn de eerste teaser trailers van Toy Story 4

Zoek in artikelen