Alle aankomende Marvel Phase 4 films

Al jarenlang is Marvel een begrip in filmland en zijn de Marvel films razendpopulair! Met de komst van Disney+ kunnen we niet alleen van Marvel films genieten, maar worden er nu ook series van ontwikkeld! Met Spider-Man: Far From Home eindigde phase 3 van het Marvel Cinematic Universe en met WandaVision is phase 4 van start gegaan. Maar welke films en series kunnen we in phase 4 nog allemaal gaan verwachten? Wij zochten het uit!

Nog geen Disney+? Als je je via DEZE LINK aanmeldt kun je voor 8,99 euro per maand genieten van de nieuwste films en series. En op deze manier steun je Chicklit.nl ook nog eens!

Marvel heeft eindelijk de nieuwe releasedatums vrijgegeven van de aankomende films en series van phase 4. Ook heeft Marvel eindelijk de titels van onder andere Captain Marvel 2 en Black Panther 2 onthuld. Lees snel verder om te zien wanneer welke Marvel film uitkomt!

Loki tv-serie - 11 juni 2021

Tom Hiddleston zal in deze serie weer te zien zijn als Loki. In de serie zien we wat er met Loki gebeurd is nadat hij ontsnapte met de Tesseract en zo een alternatieve tijdlijn creëerde. Aangezien hij wist te ontsnappen tijdens de gebeurtenissen van de eerste Avengers film, heeft deze Loki alle gebeurtenissen die daarna plaats hebben gevonden niet meegemaakt. Hierdoor maken we dus ook kennis met een geheel nieuwe Loki. In deze serie wordt hij gearresteerd en gerekruteerd door de zogeheten Time-Keepers. Door de ontsnapping van Loki is het namelijk een rotzooi geworden in het tijd-ruimte continuüm en Loki krijgt de opdracht om de Time-Keepers te helpen! Bekijk ook vooral HIER de Loki trailer.

Bron: Marvel Studios, Disney+

Black Widow - 7 juli 2021

Black Widow is al een aantal keer uitgesteld, maar komt dan nu echt op 7 juli uit. Wel zal de film rechtstreeks naar Disney+ komen en de eerste paar maanden alleen via VIP-toegang te zien zijn. Black Widow zal zich afspelen na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War. Natasha Romanoff wil niet langer vluchten voor haar verleden. Ze gaat de confrontatie met haar zus aan en gaat terug naar waar het allemaal is begonnen.

Bron: Marvel Studios

Shang-Chi: And the Legend of the Ten Rings - 3 september 2021

Deze film is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken en gaat over Shang-Chi; 'The Master of Kung-Fu'. Shang-Chi is de zoon van de legendarische slechterik Fu Manchu. Nadat hij de waarheid over zijn vader ontdekt gebruikt hij zijn martial arts krachten om het op te nemen tegen zijn vader en andere Marvel slechteriken. 

Bron: Marvel Studios

Eternals - 5 november 2021

In de film Eternals, die op 5 november 2021 verschijnt, zullen onder andere zullen Angelina Jolie en de Game of Thrones-acteurs Kit Harrington en Richard Madden de hoofdrollen vertolken. De film speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Een onverwachte tragedie dwingt de Eternals, oude aliens die al duizenden jaren in het geheim op aarde leven, uit de schaduw te stappen om zich te herenigen tegen de oudste vijand van de mensheid, de Deviants.

Bron: Marvel Studios

Hawkeye tv-serie - eind 2021

Ook Hawkeye krijgt zijn eigen tv-serie! Jeremy Renner kruipt weer in de huid van deze superheld. In de serie Hawkeye zullen we zien hoe Clint Barton Kate Bishop gaat trainen om de nieuwe Hawkeye te worden. 

Bron: Marvel Studios

Spider-Man 3: No Way Home - 17 december 2021 

Spider-Man 3: No Way Home is het vervolg op Spider-Man Far From Home. Tom Holland zal weer in de huid van Spider-Man kruipen. Er is helaas nog geen officieel plot bekend gemaakt.

Bron: Marvel Studios, Columbia Pictures

Doctor Strange in the Multiverse of Madness - 25 maart 2022

De serie WandaVision heeft al een kleine opzet gegeven voor de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Naast Doctor Strange zal namelijk ook Wanda Maximoff een rol gaan spelen in deze film. Wanda en Dr. Stephen Strange zullen in deze film afreizen naar de meest dokere en gevaarlijkste plekken van het multiversum.

Bron: Marvel Studios

Thor: Love and Thunder - 6 mei 2022 

In Thor: Love and Thunder zal Natalie Portman terugkeren als het karakter Jane Foster. Jane zal namelijk een belangrijke rol in deze film gaan spelen. Zij zal Mjölnir oppakken en veranderen in een vrouwelijke Thor! De film is gebaseerd op de stripboekenreeks 'The Mighty Thor'. In deze stripboekenreeks verandert Jane Foster in Mighty Lady Thor. Dit gebeurt wanneer Thor zich voor het eerst onwaardig voelt om Mjölnir te hanteren. In deze stripboeken neemt Jane het zelfs op tegen Thor!

Bron: Marvel Studios

Black Panther: Wakanda Forever - 8 juli 2022

In 2020 is de geweldige acteur Chadwick Boseman overleden. Hij vertolkte de rol van Black Panther. In Black Panther: Wakanda Forever zal er respectvol worden omgegaan met de dood van Chadwick Boseman. Zo zal de rol van T'Challa niet opnieuw gecast worden. Wie de rol van Black Panther over zal nemen is nog niet bekend, al gaan er geruchten dat het karakter Shuri zomaar eens deze rol op zich kan gaan nemen. 

Bron: Marvel Studios

The Marvels - 11 november 2022

The Marvels is de titel van de tweede Captain Marvel film. Over het plot van de film is nog niet veel bekend. Wel weten we dat Monica Lambeau uit WandaVision ook te zien zal zijn in The Marvels mét haar superkrachten. In de comic boeken stond Monica ook bekend als Captain Marvel, dus de titel van deze film zou daar zomaar eens op kunnen slaan!

Bron: Marvel Studios

Ant-Man and the Wasp: Quantumania - 17 februari 2023

Er is nog geen plot bekend gemaakt voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Wel weten we dat Paul Rudd terugkeert als Ant-Man en Evangeline Lilly weer te zein zal zijn als de Wasp.

Bron: Marvel Studios

Guardians of the Galaxy Vol. 3 - 5 mei 2023

Ook over het plot van Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nog niet veel bekend gemaakt. Het is goed mogelijk dat we in deze film de zoektocht naar Gamora zullen zien, die aan het eind van Avengers: Endgame verdween. De regisseur van de film, James Gunn, liet tijdens een Instagram Live sessie weten dat er ook een karakter dood zal gaan... Maar voordat het zover is zullen de Guardians eerst nog te zien zijn in de film Thor: Love and Thunder. Het is goed mogelijk dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 een vervolg zal zijn op de gebeurtenissen van de nieuwe Thor film.

Bron: Marvel Studios

 

Bron: Marvel, Den of geek

Lees ook: Dit weten we tot nu toe over WandaVision seizoen 2

Nieuwste artikelen

  • De zeven - Rose Wilding

  • Dolende geesten – Hilda Spruit

  • Wie ik ben zonder jou - Susan Muskee

  • Hart van de Duistere - Beau Charlotte

  • Rendez-vous op Montmartre (Bestemming Parijs #2) - Mirjam Mieserius

Gerelateerde artikelen

  • De 48 hoogst verwachte films van 2021

  • De leukste berichten over Spider-Man: No Way Home

  • 25x de beste film franchises

  • Loki seizoen 2 aangekondigd

  • Alle aankomende Disney films

Zoek in artikelen