Bridgerton spin-off in de maak

Het kan je niet ontgaan zijn dat Bridgerton ontzettend populair is. Het is zelfs de best bekeken serie ooit op Netflix! Eerder werd er al aangekondigd dat Bridgerton is vernieuwd voor seizoen 3 en 4, maar nu heeft Netflix nóg iets leuks in petto voor de fans van Bridgerton! Er is namelijk een Bridgerton spin-off in de maak over Queen Charlotte!

Bridgerton spin-offBron: Netflix, Shondaland

Het karakter van Queen Charlotte komt niet in de boeken van Julia Quinn voor, waarop de serie is gebaseerd, maar dit karakter doet het zo goed bij het publiek dat ze een eigen spin-off krijgt! In de spin-off zullen we het verhaal van een jonge koningin Charlotte volgen. Daarnaast krijgen we ook de verhalen van een jonge Lady Danbury en een jonge Violet Bridgerton te zien. De Bridgerton spin-off zal een miniserie gaan worden. Netflix maakte het nieuws op hun officiële Twitter pagina bekend.

Shonda Rhimes, de producer van Bridgerton, zal ook bij de Bridgerton spin-off betrokken zijn. Ze gaat namelijk het script voor de Bridgerton spin-off schrijven én ze wordt de uitvoerend producent van de serie. Netflix heeft het volgende in een verklaring gezegd over de spin-off: "Veel kijkers kenden het verhaal van koningin Charlotte nog niet voordat Bridgerton haar naar de wereld bracht en ik ben heel blij dat deze nieuwe serie haar verhaal en de wereld van Bridgerton verder zal uitbreiden. Shonda en haar team bouwen zorgvuldig het Bridgerton-universum uit, zodat ze kunnen blijven presteren voor de fans met dezelfde kwaliteit en stijl waar ze van houden. En door nu alle komende seizoenen te plannen en voor te bereiden, hopen we ook een tempo aan te houden dat zelfs de meest onverzadigbare kijkers volledig tevreden zal houden."

Over de Bridgerton spin-off is verder nog niet veel bekend gemaakt. Zo is er nog geen titel voor de serie bekend, is er nog geen cast bekend gemaakt en ook is de releasedatum nog niet onthuld.

Bron: EW.com, deadline, The Hollywood Reporter.

Lees ook: Zo werden de seksscènes in Bridgerton gemaakt

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

Zoek in artikelen