• Home
  • Nieuws
  • Netflix kondigt 365 Dni deel 2 én 3 aan

Netflix kondigt 365 Dni deel 2 én 3 aan

Pas op! Dit artikel bevat spoilers voor de eerste 365 Dni film.

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat in 2020 de erotische film 365 Dni op Netflix is verschenen. Met name dankzij de knappe Massimo was de film een groot succes. De film is gebaseerd op het eerste deel van de gelijknamige trilogie van de Poolse auteur Blanka Lipińska. Voor de fans van de eerste film is er goed nieuws, want Netflix heeft aangekondigd dat 365 Dni deel 2 én 3 zijn aangekondigd.

Bron: Next Film

Netflix heeft dus officieel aangekondigd dat 365 Dni deel 2 en 3 in de maak zijn! We hoeven dus nog lang geen afscheid te nemen van Laura en Massimo. Blanka Lipińska, de auteur van de 365 Dni trilogie, zegt het volgende in een verklaring over de verfilming van deel 2 en 3: "Ik ben enorm vereerd dat de resterende twee delen van mijn 365 Dni trilogie door Netflix tot leven zullen worden gebracht op het scherm. Ik ben zo enthousiast om de fans van mijn romans over de hele wereld deze frisse kijk op de personages te laten zien en om het verhaal van Laura en Massimo voort te zetten."

In de eerste film zagen we hoe de hoofdpersoon Laura gekidnapt werd door de knappe, maar dominante Don Massimo. Hij geeft Laura 365 dagen de tijd om verliefd op hem te worden. Als ze na een jaar nog niet van hem houdt, zal hij haar laten gaan. Maar Laura is niet van plan zich zomaar over te geven... De eerste film eindigt met een grote cliffhanger, de Italiaanse maffia heeft het namelijk voorzien op Laura! Wanneer Laura met haar auto een tunnel in rijdt, zien we haar er niet meer uitkomen. Massimo krijgt haar ook niet meer te pakken en al snel komen verschillende ambulances ter plaatse. Heeft Laura het wel overleefd?

Waar gaat 365 Dni 2 over?

We zullen in de tweede film waarschijnlijk gaan zien wat er met Laura is gebeurd. 365 Dni 2 zal hoogstwaarschijnlijk grotendeels de verhaallijn van het tweede boek volgen, genaamd 365 dagen later. We weten dus al een beetje wat we van de tweede film kunnen verwachten! In het tweede deel leidt Laura een sprookjesleven op Sicilië: Massimo heeft haar ten huwelijk gevraagd! Er is een grootste bruiloft gepland en Massimo draagt haar op handen, zeker nu Laura zwanger is van de toekomstige Don van de familie. Alles zou perfect zijn, maar getrouwd zijn met de gevaarlijkste man van Sicilië is niet zonder gevaren. Want iedere concurrent van Massimo kent zijn zwakke plek…

365 Dni cast

De cast is nog niet officieel aangekondigd, maar we weten in ieder geval dat Michele Morrone weer terugkeert als de knappe Massimo en dat Anna Maria Sieklucka weer de rol van Laura gaat vertolken. Dit hebben beide acteurs op hun Instagrampagina's bekend gemaakt. Ze laten weten dat de opnames van de tweede film zijn begonnen:

Releasedatum

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt voor 365 Dni 2 en 3. Aangezien de opnames pas net zijn begonnen is het goed mogelijk dat we deel 2 pas in 2022 op netflix zullen zien. 

Bron: Deadline

Lees ook: Erotische boeken die je gelezen moet hebben

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen