Firefly Lane seizoen 2 aangekondigd

Pas op! Dit artikel bevat spoilers voor Firefly Lane seizoen 1.

Aan het begin van 2021 kwam de serie Firefly Lane op Netflix te staan. Het eerste seizoen bevatte 10 afleveringen en eindigde met een cliffhanger. Hoe gaat het verhaal verder? Gelukkig gaat netflix ons daar antwoord op geven, want de streamingdienst heeft bekend gemaakt dat Firefly Lane seizoen 2 in de maak is!

Bron: Brightlight Pictures, Netflix

Waar gaat Firefly Lane over?

Tully en Kate zijn al dertig jaar lang beste vriendinnen en delen sinds hun tienerjaren lief en leed. Ondanks het feit dat de twee vrouwen elkaars tegenpolen zijn kunnen ze zich geen leven inbeelden zonder de ander. In het eerste seizoen volgen we Tully en Kate tijdens verschillende periodes in hun leven: als tienermeisjes die elkaar net leren kennen, tijdens hun universitaire studies, hun gezamenlijke eerste stappen in de televisiewereld en het heden.

Het einde van het eerste seizoen eindigt met een cliffhanger voor een aantal karakters. We zien dat Johnny geraakt wordt door een explosie in Irak. Heeft hij deze explosie wel overleefd? Ook zien we in de laatste aflevering dat Tully stopt met The Girlfriend Hour en aan Kate vraagt om samen met haar een nieuwe serie te starten. Vervolgens krijgen we een flash forward naar het heden te zien, en leren we dat Tully en Kate niet langer bevriend zijn! Wat is er gebeurd?

Firefly Lane seizoen 2

Door middel van een aankondigingsfilmpje hebben Katherine Heigle (Tully) en Sarah Chalke (Kate) onthuld dat er een Firefly Lane seizoen 2 in de maak is! Katherine Heigle vertelde dat iedereen steeds aan haar vroeg of er een seizoen 2 komt en dat ze nu eindelijk kan vertellen dat er daadwerkelijk een tweede seizoen zal gaan komen. Aangezien het eerste seizoen 10 afleveringen telde is het goed mogelijk dat Firefly Lane seizoen 2 ook 10 afleveringen zal krijgen. Verder is er nog niet veel bekend gemaakt over Firefly Lane seizoen 2. Zo heeft Netflix nog niet laten weten wanneer het tweede seizoen in productie gaat, is er nog geen synopsis bekend gemaakt en weten we nog niet wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn.

Bekijk het aankondigingsfilmpje hieronder:

Bron: Netflix

Lees ook: Top 12 romantische series op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Recensie: De Jacht - Will Dean

  • Herkomst - Saša Stanišic

  • Het grote voorleesboek over verdwenen sokken - Justyna Bednarek 

  • Moon Tiger - Penelope Lively

  • Dit weten we over Jurassic World 3: Dominion

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Fate: The Winx Saga seizoen 2: wat kunnen we ervan verwachten?

Zoek in artikelen