Cruella 2 in de maak

Sinds 28 mei kunnen we genieten van de nieuwe live-action film Cruella van Disney! In deze film speelt niemand minder dan Emma Stone de hoofdrol van Cruella. Eerder liet de actrice al weten dat ze wel geïnteresseerd zou zijn in een vervolg op Cruella met Glenn Close. Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren is nog even afwachten, maar Disney heeft wel al bekend gemaakt dat ze werken aan Cruella 2!

De live-action film Cruella is nu een tijdje te zien en Disney is erg tevreden over hoe de film het doet. Zo tevreden zelfs dat ze al plannen hebben voor Cruella 2! Naar verluidt zal de regisseur van Cruella, Craig Gillespie, terugkeren voor het vervolg. Ook Tony McNamara die het script voor Cruella heeft geschreven zal naar verluidt terugekren voor deel 2. Over de casting is nog niets bekend gemaakt, maar aangezien Emma Stone de titelrol vertolkt is het hoogstwaarschijnlijk dat ook zij weer terug zal keren voor het vervolg.

Bron: Walt Disney Pictures

Een woordvoerder van Disney zegt het volgende over het succes van Cruella"We zijn erg blij met het succes van Cruella in de bioscopen, in combinatie met de sterke Disney+ Premier Access-prestaties tot nu toe. De film is ongelooflijk goed ontvangen door het publiek over de hele wereld, met een publieksscore van 97% op Rotten Tomatoes naast de goede resultaten in elke demografie van CinemaScore tijdens het openingsweekend, waardoor het een van de populairste van onze live-action films is."

Over het plot of de releasedatum van Cruella 2 is nog niets bekend gemaakt.

Waar gaat Cruella over?

In de live-action film Cruella maken we kennis met Estella. Op jonge leeftijd verliest ze haar moeder, waarna ze er alleen voor staat. Ze ontmoet twee jongens met wie ze een band opbouwt en met wie ze probeert te overleven op straat door te stelen. Estella heeft altijd al een modeontwerpster willen worden en ondanks dat de kans klein is dat dat ooit gebeurd, laat ze die droom niet los. Door een toevallige ontmoeting krijgt ze een baan aangeboden bij de Baroness, een van de meest vooraanstaande modeontwerpsters. Maar dan ontdekt Estella iets waardoor haar leven op zijn kop staat. Langzaamaan verandert Estella in de Cruella die we kennen. 

 

Bron: Variety, EW.com

Lees ook: Interview Cruella met Emma Stone en Emma Thompson

Nieuwste artikelen

  • Budget vegan - Sam Dixon

  • Het geeuwvirus - Dries Deschepper

  • Deze films en series verschijnen in oktober 2023 op Netflix

  • De huurster en het poppenhuis - Else Boer

  • Liefdadigheid - Donna Leon

Gerelateerde artikelen

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Zoek in artikelen