• Home
 • Nieuws
 • John Boyega van Star Wars wil de rol van the Duke overnemen in Bridgerton

John Boyega van Star Wars wil de rol van the Duke overnemen in Bridgerton

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het tweede seizoen van Bridgerton. Er wordt langzaamaan steeds meer bekend over seizoen 2. Toch heeft Netflix ook minder leuk nieuws voor de fans, want Regé Jean-Page, die de rol van the Duke of Hastings Simon Basset speelde, zal niet meer te zien zijn in het tweede seizoen. In een recent interview heeft John Boyega, die je onder andere kunt kennen als Finn van Star Wars: The Force Awakens, laten weten dat hij wel interesse heeft in de rol!

The Hollywood Reporter heeft een interview georganiseerd met ondere andere Chris Rock, Regé Jean-Page en John Boyega. Deze acteurs praten hierin over hun carrière, over of ze weleens herkend worden op straat, over de rollen die ze gespeeld hebben en nog veel meer. Op een gegeven moment werd de vraag gesteld welke rol de acteurs graag zouden willen spelen als Hollywood het aan ze aanbood. Waarop John Boyega antwoordde dat hij wel graag in Bridgerton zou willen spelen! "Ik probeer dat Bridgerton-geld te krijgen, man. Ik wil die strakke broek dragen, ik wil die nieuwe man zijn." Regé Jean-Page ziet dit wel zitten, op één voorwaarde: "Weet je wat, als ik dat Star Wars-geld krijg, dan mag jij het Bridgerton-geld hebben." Toch maakte John Boyega niet geheel een grap, want hij geeft aan dat het hem oprecht erg leuk lijkt om zo'n soort rol te spelen. 

Bron: Lucasfilm, Shondaland, Netflix

Bridgerton seizoen 2

Bridgerton is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Julia Quinn en het tweede seizoen zal de verhaallijn van het tweede boek gaan volgen. De synopsis luidt als volgt: De lente van 1814 belooft weer een veelbewogen huwelijksseizoen te worden, maar niet als het aan Anthony Bridgerton ligt. Deze begeerlijke graaf maakt nog geen enkele aanstalten zich te verloven. En waarom zou hij ook? Niemand speelt de onbereikbare vrijgezel beter dan hij… Lady Whistledowns Society Papers, april 1814. Dit keer zitten de roddelbladen ernaast. Anthony Bridgerton heeft niet alleen besloten te trouwen, hij weet zelfs al met wie! Het enige obstakel is zijn aanstaande schoonzus, Kate Sheffield, de meest bemoeizieke vrouw die zich ooit in een Londense balzaal heeft gewaagd. Wat de societydames ook mogen zeggen, Kate is ervan overtuigd dat Anthony een verschrikkelijke echtgenoot zal zijn. Ze is vastbesloten om haar zus te beschermen. Maar hoe beschermt ze haar eigen hart tegen de invloed van deze verleidelijke graaf?

 

Bron: The Hollywood Reporter, Digital Spy.

Lees ook: Zo werden de seksscènes in Bridgerton gemaakt

Nieuwste artikelen

 • 9 boeken over 'haunted houses'

 • 10x young adult prinsessenboeken

 • De grootste stijliconen in series

 • Zo lang duurde het om 's werelds beroemdste boeken te schrijven

 • Terwijl Parijs sliep - Ruth Druart

Gerelateerde artikelen

 • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

 • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

 • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

 • Bridgerton seizoen 2: wat kunnen we ervan verwachten?

 • Zo werden de seksscènes in Bridgerton gemaakt

Zoek in artikelen