Loki seizoen 2 aangekondigd

Sinds kort kunnen we genieten van de serie Loki op Disney+. Helaas bevat het eerste seizoen maar 6 afleveringen over dit leuke Marvel personage. Maar er is heel leuk nieuws voor de fans! Marvel heeft namelijk aangekondigd dat Loki seizoen 2 in de maak is! Dit betekent dat we straks nog veel meer van Loki kunnen gaan genieten. 

Voor de serie Loki is Tom Hiddleston weer in de huid gekropen van het geliefde personage Loki. In deze serie zien we wat er met Loki is gebeurd nadat hij ontsnapte met de Tesseract en zo een alternatieve tijdlijn creëerde. In de serie is Loki gearresteerd en gerecruteerd geworden door de zogeheten Time-Keepers. Door de ontsnapping van Loki is het namelijk een rotzooi geworden in het tijd-ruimte continuüm en Loki krijgt de opdracht om de Time-Keepers te helpen.

Loki seizoen 2             Loki seizoen 2Bron: Marvel Studios

Aan het eind van de laatste aflevering werd er in de credits bekend gemaakt dat Loki terug zal keren voor een tweede seizoen! Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt. Waarschijnlijk zal het nog wel even duren voordat het nieuwe seizoen op Disney+ te zien is. 

Kevin Feige is het hoofd van Marvel Studios. In een eerder interview heeft hij al aangegeven dat sommige Marvel series mogelijk meerdere seizoenen zouden kunnen krijgen en dat andere series juist uitmonden in films. Dit is wat hij erover te zeggen had: “Het leuke van de MCU is de hele crossover tussen series en films. Soms gaat een serie over in een seizoen 2, en soms gaat het over in een film en dan weer in een serie. In het geval van aankomende series zoals Moon Knight en She-Hulk houden we een structuur in gedachten die zal leiden naar een seizoen 2 of 3, meer dan een serie zoals WandaVision die duidelijk overgaat in een speelfilm (in dit geval Doctor Strange in the Multiverse of Madness).”

 

Bron: Digital Spy, TV Line, Variety

Lees ook: De Emmy Awards 2021 nominaties zijn bekend

Nieuwste artikelen

 • 5 x Sinterklaas films voor volwassenen

 • Film & Serie top 6: december 2023

 • Young adult top 6: december 2023

 • Fictie top 6: december 2023

 • Koffers vol liefde - Marli Elisa

Gerelateerde artikelen

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Volwassen acteurs die tieners speelden

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Zoek in artikelen