Downton Abbey keert terug naar Netflix

Kan jij ook zo genieten van de heerlijke serie Downton Abbey? De prachtige kostuums, de mooie locaties, het geweldige verhaal én natuurlijk de fantastische Dame Maggie Smith… wij houden ervan! Helaas besloot Netflix een tijdje geleden om Downton Abbey van hun streamingdienst te verwijderen, waardoor we het een tijdje zonder onze favoriete serie hebben moeten stellen. Maar niet voor lang meer! Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat Downton Abbey binnenkort weer te zien is!

Vanaf 15 augustus is Downton Abbey weer te zien op Netflix. Vanaf dan zijn alle zes de seizoenen van de serie weer te bingen op de streamingdienst. Eerder was de serie al te zien op Netflix, maar ze verloren de rechten van Downton Abbey, waarna de serie te zien was op Amazon Prime Video. Nu heeft Netflix de rechten dus weer teruggekocht en kunnen we binnenkort de serie op de streamingdienst gaan bekijken! Het is nog niet bekend of de Downton Abbey film straks ook op Netflix te zien zal zijn.

Bron: Carnival Film & Television

Waar gaat Downton Abbey over?

Downton Abbey speelt zich net voor de Eerste Wereldoorlog af in Engeland. Het landgoed is al vele generaties de thuishaven is van de adellijke Crawleys, maar het is ook de plek waar de bedienden hun leven doorbrengen. Terwijl sommigen de familie en levensstijl van Downton trouw zijn, beschouwen anderen het landgoed als een tussenstadium naar een andere, betere betrekking of als een plaats waar je liefde of avontuur kunt vinden. Het enige verschil is dat zij zowat alle familiegeheimen kennen, terwijl de familie nauwelijks weet wat hen beroert. Ondanks de vaak heftige gevoelens die onder de oppervlakte borrelen, biedt Downton iedereen houvast. Een plaats die er, zo lijkt het althans, altijd zal zijn. Wat familie noch personeel echter beseffen, is dat de wolken van het conflict dat alles op zijn kop zal zetten, zich al boven hun hoofden aan het samenpakken zijn...

 

Bron: Netflix

Lees ook: Series om te kijken als je Bridgerton mist

Nieuwste artikelen

  • Aarde eten - Dolores Reyes

  • Eigenwijze voeten - Irène Storm

  • Zonlicht op Crystal Sands - Holly Martin

  • De 6:20 man - David Baldacci

  • De school van de magische dieren: Top of flop - Margit Auer

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen