Lucifer seizoen 6 trailer onthuld

Pas op! Dit artikel bevat spoilers voor Lucifer seizoen 5.

Het vijfde seizoen eindigde met een razendspannende aflevering waarin we te zien kregen hoe Lucifer uiteindelijk God is geworden. Met de woorden 'Oh my me' eindigde het vijfde seizoen en sindsdien kijken de fans reikhalzend uit naar seizoen 6. Goed nieuws! De fans hoeven niet al te lang meer te wachten op het nieuwe seizoen. Netflix heeft de eerste spannende Lucifer seizoen 6 trailer vrijgegeven die laat zien dat het laatste seizoen heel wat voor ons in petto heeft!

Lucifer seizoen 6 trailer                   Lucifer seizoen 6 trailer Bron: Netflix, Warner Bros. Television

De Lucifer seizoen 6 trailer laat zien dat ons heel wat te wachten staat in het laatste seizoen. Zo wordt duidelijk dat Lucifer nog niet de plaats van God in heeft genomen. Waarom twijfelt Lucifer? Maar ook zien we kort de andere karakters voorbijkomen en volgt Lucifer weer therapiesessies bij Linda. 

Lucifer zal nog heel wat voor zijn kiezen krijgen in het laatste seizoen. We zien namelijk de engel Rory voorbijkomen die zich in de Hel bevindt en die vastbesloten is om Lucifer te doden. Verder zien we vooral kleine stukjes en beetjes, waarvan de context nog niet helemaal duidelijk is. Zo zien we Lucifer en Chloe vechten, waarbij Chloe duidelijk lijkt te winnen en het mes van Azrael op Lucifer's nek zet. Tevens eindigt de trailer met een geanimeerde scène waarin we Lucifer en Chloe als geanimeerde karakters te zien krijgen. Hoe zijn ze daar terechtgekomen? Wat heeft het te betekenen? Lucifer seizoen 6 zal daar ongetwijfeld antwoord op geven. 

Tot slot heeft de trailer ook nog iets leuks voor ons in petto, want we krijgen Dan te zien! Waar hij zich bevindt en hoe zijn verhaallijn afloopt zullen we in het laatste seizoen te zien krijgen. 

Ben je benieuwd geworden naar de Lucifer seizoen 6 trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Releasedatum Lucifer seizoen 6

Het laatste seizoen van Lucifer zal al heel snel op Netflix verschijnen. Vanaf 10 september kunnen we het allerlaatste seizoen van Lucifer gaan bingen! Dit betekent helaas wel dat we strak écht afscheid moeten nemen van onze favoriete duivel, of moeten we zeggen goddelijkheid?

 

Bron: EW.com, Netflix, Collider

Lees ook: 20 tv-acteurs met de beste chemie

Nieuwste artikelen

 • 5 x Sinterklaas films voor volwassenen

 • Film & Serie top 6: december 2023

 • Young adult top 6: december 2023

 • Fictie top 6: december 2023

 • Koffers vol liefde - Marli Elisa

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De beste Young Adult sprookjes

 • Netflix codes

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen