• Home
  • Nieuws
  • Live-action Avatar: The Last Airbender cast onthuld door Netflix

Live-action Avatar: The Last Airbender cast onthuld door Netflix

Ken je de animatieserie Avatar: The Last Airbender nog? Deze serie ging over de jongen Aang, die de Avatar blijkt te zijn en die taak heeft om de slechte Vuurheer Ozai te verslaan. Binnenkort kunnen we van een nieuwe versie van Avatar genieten, want Netflix werkt namelijk aan een live-action Avatar: The Last Airbender tv-serie! Deze serie komt nu steeds dichterbij, want de streamingdienst heeft nu de cast onthuld!

Avatar: The Last Airbender gaat over de 12-jarige jongen Aang. Na honderd jaar wordt hij door de Waterstuurder Katara en haar broer Sokka ontdekt in een ijsberg. Aang blijkt de Avatar te zijn, meester van alle vier de elementen, en hij komt erachter dat de wereld na al die tijd verandert is. De Luchtnomaden zijn vrijwel allemaal uitgeroeid en de Vuurnazie wil de macht grijpen. Het is aan Aang de taak om zo snel mogelijk de andere drie elementen, water, aarde en vuur te leren, om vervolgens de Vuurheer te kunnen verslaan. 

Bron: Nickelodeon Animation Studios

Live-action Avatar: The Last Airbender cast

Er is al eens eerder geprobeerd om een live-action versie van Avatar te maken. M. Night Shyamalan heeft een live-action film uitgebracht die het helaas niet erg goed heeft gedaan. Netflix waagt nu een nieuwe poging. Voor het maken van deze nieuwe live-action serie waren in eerste instantie de originele makers van de animatieserie, Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, betrokken. Uiteindelijk hebben ze besloten om zich van het project terug te trekken, omdat ze de controle over de creatieve richting verloren. 

Eindelijk is er nu meer bekend over de live-action Avatar: The Last Airbender serie en is het grootste deel van de cast onthuld!

Gordon Cormier (The Stand) zal de rol van de 12-jarige Aang gaan spelen. Zijn karakter wordt door Netflix omschreven als een onbevreesde en vrolijke 12-jarige die toevallig de Avatar is, meester van alle vier de elementen en de bewaarder van evenwicht en vrede in de wereld. De luchtstuurder, Aang is een onwillige held, die worstelt met de last van zijn taken terwijl hij toch vasthoudt aan zijn avontuurlijke en speelse karakter.

Kiawentiio (Anne with an E) zal de rol van Katara gaan vertolken. Ze wordt door Netflix omschreven als een vastberaden en hoopvolle waterstuurder. Ze is de laatste in haar kleine dorp. Hoewel ze pas 14 jaar is, heeft ze al een grote persoonlijke tragedie doorstaan, die haar ervan weerhield om haar ware potentieel te bereiken, hoewel het haar warme en zorgzame geest nooit heeft gedempt.

Ian Ousley (13 Reasons Why) gaat de rol van de 16-jarige Sokka vertolken, de broer van Katara. Hij is als oudste de onofficiële leider van de groep, en hoewel hij overmoedig en onbezonnen kan zijn, worstelt hij met zijn onzekerheden over het feit dat hij een niet-stuurder is en zijn angst dat hij zijn vrienden en familie niet zal kunnen beschermen.

Tot slot zal Dallas Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) de rol van Zuko gaan vertolken. Zuko zwerft in ballingschap over de wereld. Hij is op een obsessieve zoektocht om de Avatar te vangen, omdat hij gelooft dat dit de enige manier is om zijn leven terug te winnen en te voldoen aan de eisen van zijn wrede en controlerende vader, de Vuurheer.

Er is helaas nog geen releasedatum bekend gemaakt van de live-action Avatar: The Last Airbender tv-serie. 

Bron: Netflix, EW.com, Collider

Lees ook: Disney's live-action film Snow White: deze actrice gaat de hoofdrol spelen

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen