Rush Hour 4 komt eraan

In 1998 verscheen de eerste Rush Hour film. In deze actiekomedie speelden Chris Tucker en Jackie Chan de hoofdrol. In totaal verschenen er drie films in deze vermakelijke buddycop filmserie, maar daar zou zomaar eens verandering in kunnen komen! Er gaan al jarenlang geruchten dat Rush Hour 4 er zal gaan komen.

Al sinds 2017 gaan er geruchten dat er een vierde Rush Hour film in de maak is. De twee hoofdrolspelers, Chris Tucker en Jackie Chan, hebben meerdere keren aangegeven open te staan voor een vierde film. In 2017 liet Jackie Chan het volgende weten: "Goed nieuws. Volgend jaar Rush Hour 4. Ik hoop dat het script dan klaar is. Morgen hebben we een meeting met de regisseur en Chris Tucker en kijken we of we op de goede weg zijn."

Bron: New Line Cinema

Helaas kwam er na die uitspraak maar weinig nieuws naar buiten over Rush Hour 4. Tot een jaar later! Chris Tucker vertelde het volgende in de 'Winging It' podcast: "We werken momenteel aan een paar dingen aan het script. Jackie Chan wil het doen, ik wil het doen, de studio wil het doen, dus we proberen het voor elkaar te krijgen."

Dat is in ieder geval hoopvol nieuws voor de fans. Maar toch is er nog steeds niet veel bekend over Rush Hour 4. In 2019 plaatste Chris Tucker een foto op zijn Instagram pagina, waarop hij samen met Jackie Chan te zien was. Op de foto is te zien hoe de twee acteurs vier vingers opsteken, waarbij het lijkt alsof ze Rush Hour 4 aankondigen. Het PR-team van Jackie Chan heeft daarna direct actie ondernomen en laten weten dat Jackie Chan nog niet heeft bevestigd dat hij terugkeert voor de vierde film. De laatste update over Rush Hour 4 kwam van Chris Tucker aan het eind van 2019, toen hij in een interview met ABC News het volgende vertelde: "Ik en Jackie Chan hebben het erover om iets nieuws en iets anders te gaan doen, dus we zullen zien. Hopelijk krijgen we snel iets op gang." Dit zou dus ook kunnen betekenen dat Rush Hour 4 er niet gaat komen, maar dat ze aan een heel ander project gaan samenwerken.

Over de film is dus nog niet veel bekend gemaakt, maar de twee hoofdrolspelers lijken enthousiast te zijn om terug te keren voor een vierde film. Laten we hopen dat deze er toch nog zal gaan komen!

Bron: Looper, Digital Spy.

Lees ook: Dit zijn de 33 films met de meeste winst ooit

Nieuwste artikelen

  • De thuishaven aan de Westerschelde - Marja Visscher

  • De Sneeuwkoningin - Bette Westera & Aida de Jong

  • De wake-up call - Beth O'Leary

  • De Griekse dochter - Soraya Lane

  • De verdwenen meisjes - Kate Hamer

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Pikante films op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

Zoek in artikelen