• Home
  • Nieuws
  • Dit weten we over The Princess Diaries 3

Dit weten we over The Princess Diaries 3

Al sinds 2019 gaat het nieuws rond dat The Princess Diaries 3 in de maak is. Het is natuurlijk ontzettend leuk om nog een keer terug te keren naar de wereld van Mia en om te zien hoe het nu met haar gaat! Maar wat is er tot nu toe bekend over The Princess Diaries 3? Gaat de film er echt komen en zo  ja, welke acteurs keren terug? Wij zochten het voor je uit!

The Princess Diaries 3 is nog niet officieel aangekondigd, maar de cast lijkt er wel enthousiast over. Er bestaat zelfs al een script voor de derde film! Anne Hathaway, die de rol van Mia speelde, zei er in 2019 het volgende over bij de talkshow ‘Watch what happens live with Andy Cohen': “Er is een script voor de derde film. Ik wil de film gaan maken, Julie Andrews (Queen Clarissa Renaldi) wil de film maken en onze producer, Debra Martin Chase, wil meewerken aan een derde film. We willen allemaal dat The Princess Diaries 3 er gaat komen. We willen alleen dat de derde film perfect wordt, aangezien we net zoveel van de films houden als de fans. Het is net zo belangrijk voor ons als het is voor jullie en we willen niks vrijgegeven totdat het echt klaar is. Maar we zijn ermee bezig."

Helaas is er sindsdien geen nieuws naar buiten gebracht en is het ook niet bekend waar het verhaal van de derde film over gaat.

Bron: Walt Disney Pictures

Niet alleen Anne Hathaway en Julie Andrews zouden terug willen keren, ook Heather Matarazzo, die de rol van Lilly Moscovitz vertolkte, zou terug willen keren voor The Princess Diaries 3. In 2016 liet de actrice in een interview met cosmopolitan weten dat als Anne Hathaway en Julie Andrews een vervolg willen maken, zij zeker ook terug zou willen keren. In datzelfde jaar liet Chris Pine tijdens een Q&A van Entertainment Weekly ook weten open te staan voor The Princess Diaries 3. Een fan vroeg aan hem of hij niet elke nacht bidde voor een The Princess Diaries 3 film, waarop Chris Pine antwoordde: "Heb je mijn dagboek gelezen?"

Garry Marshall is de regisseur van de eerste twee films en in 2016 vertelde hij al dat hij een The Princess Diaries 3 wilde gaan maken dat zich afspeelde in Manhatten. Hij vertelde zelfs dat hij Anne Hathaway had gesproken en dat het erop leek dat ze de film wilden gaan maken. Helaas overleed de regisseur later dat jaar en is de film er nooit gekomen. 

Kortom, er is dus in 2019 een script gemaakt en de hoofdrolspelers lijken allemaal terug te willen keren voor The Princess Diaries 3! Helaas is de film nog niet officieel aangekondigd en is er ook niks bekend gemaakt over waar de film over zou gaan. 

 

Bron: Cosmopolitan, EW.com.

Lees ook: De leukste prinsessenfilms

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • Deze celebrities verlieten hun beroemde partner voor een onbekende

  • 7 x De leukste prinsessenfilms met echte mensen

  • 12x de beste films over lelijke eendjes

  • Top 10 romantische films op Disney+

  • 17 sappige details die je nog niet wist over The Devil Wears Prada

Zoek in artikelen