Dit weten we over Fantastic Beasts 3

Van Harry Potter kunnen we nooit genoeg krijgen! Wij waren dan ook ontzettend blij dat in 2016 de film Fantastic Beasts and Where to Find Them uitkwam. Met deze film konden we toch weer even in de wereld van Harry Potter duiken. In 2018 verscheen de tweede film en sindsdien wachten de fans met smart op het derde deel uit de franchise. Deze laat nu al een tijdje op zich wachten. Wanneer komt Fantastic Beasts 3, die Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zal gaan heten, uit? En wat kunnen we ervan verwachten? Wij zochten het voor jullie uit!

Bron: Warner Bros.

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore plot

Fantastic Beasts 3 zal zoals gezegd Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore gaan heten. In 2019 vertelde Kevin Tsujihara, de CEO van Warner Bros. het volgende over het script van de film: "De tweede film presteerde niet zo goed als de eerste, maar ik denk dat we weten wat we moeten doen om de derde film hopelijk nog beter te maken dan de eerste. En JK Rowling werkt nu heel hard aan dat derde script. Ze heeft een ongelooflijke visie van waar ze naartoe wil, wat ontzettend leuk is."

Ondertussen is er ook al een officiële synopsis voor de film vrijgegeven. Deze luidt als volgt: Professor Albus Dumbledore weet dat de krachtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald op weg is om de controle over de tovenaarswereld te grijpen. Niet in staat om hem alleen te stoppen, vertrouwt hij magizoöloog Newt Scamander toe om een ​​onverschrokken team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzelbakker op een gevaarlijke missie te leiden, waar ze oude en nieuwe beesten tegenkomen en botsen met het groeiende legioen van volgelingen van Grindelwald. Maar met de inzet zo hoog, hoe lang kan Perkamentus aan de zijlijn blijven?

We weten ook waar de derde film zich zal gaan afspelen. In de eerste film werden we meegenomen naar New York, de tweede film speelde zich af in Parijs en de derde film zal zich af gaan spelen in Rio de Janeiro! Dit maakte J.K. Rowling zelf in een tweet bekend. 

Acteur Dan Fogler, die de rol van Jacob Kowalski speelt in de Fantastic Beasts films, lichtte in een interview met Syfy Wire in 2020 een tipje van de sluier op over wat we kunnen verwachten van de film. Zo kunnen we onder andere een grote tovenaarsoorlog verwachten! Hij zei er het volgende over: "Ik heb het script gelezen en de karakter ontwikkeling is erg goed en het gevoel van de film lijkt heel erg op die van de eerste film, wat geweldig is. Het leidt naar een gigantische oorlog met op de achtergrond de Tweede Wereldoorlog. Dus je kan verwachten dat er epische gevechtsscènes aan zullen komen."

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore cast

Voor de derde film zullen we veel van de acteurs uit de eerdere films weer terugzien. Zo zullen onder andere Eddie Redmayne (Newt Scamander), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Ezra Miller (Credence Barebone), Jude Law (Albus Dumbledore) en Callum Turner (Theseus Scamander) terugkeren voor Fantastic Beasts 3.

Een acteur die niet terug zal keren voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is Johnny Depp. Nadat de acteur een rechtszaak verloor tegen het blad 'The Sun', in het artikel werd namelijk gezegd dat Johnny Depp zijn ex-vrouw mishandelde, werd hem gevraagd om de Fantastic Beasts-franchise te verlaten. Hierna moest Warner Bros. op zoek naar een nieuwe acteur voor deze rol. Uiteindelijk is Mads Mikkelsen gecast voor de rol van Gellert Grindelwald in Fantastic Beasts 3.

Bron: Gaumont International Television, NBC

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore releasedatum

De releasedatum van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is meerdere keren verschoven. In eerste instantie zou de film in november 2020 worden uitgebracht, maar het Coronavirus gooide helaas roet in het eten. Vervolgens werd de film uitgesteld naar 21 november 2021, maar ook deze datum zal de film helaas niet gaan halen. Warner Bros. heeft nu een nieuwe releasedatum bekend gemaakt. Vanaf 15 april 2022 zal Fantastic Beasts 3 in de bioscopen draaien. 

 

Bron: Gamesradar, Digital Spy, Warner Bros.

Lees ook: Newt Scamander hoopt op dit Harry Potter karakter in 'Fantastic Beasts 3'

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Dear White People seizoen 4

  • Hartritme - Bart Chabot

  • 10x kick-ass vrouwenfilms

  • Recensie: Mare of Easttown

  • Sadie - Courtney Summers

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • De top 10 beste boekverfilmingen

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

Zoek in artikelen