Einde in zicht voor Grey's Anatomy

We kunnen al 18 seizoenen lang van de heerlijke ziekenhuisserie Grey's Anatomy genieten. We hebben in al die seizoenen prachtige romances zien ontstaan, maar ook een aantal heftige gebeurtenissen voorbij zien komen. Samen met de karakters hebben we hun lief en leed gedeeld en van alle mooie verhalen kunnen genieten. Seizoen 18 gaat binnenkort van start en het zou zomaar kunnen zijn dat dit het allerlaatste seizoen gaat worden...

Bron: Shondaland, The Mark Gordon Company

Of Grey's Anatomy na seizoen 18 daadwerkelijk gaat stoppen is nog niet bekend gemaakt. Maar het netwerk ABC waar Grey's Anatomy op uitgezonden wordt heeft ook nog geen 19de seizoen aangekondigd. Het is dus mogelijk dat de serie na seizoen 18 gaat stoppen. Een van de redenen waarom er wordt verwacht dat de serie na dit seizoen zal gaan stoppen, zijn alle oude karakters die terugkeren dit seizoen. Zo werd er eerder bekend gemaakt dat Addison Montgomery te zien zal zijn in het 18de seizoen. Addison Montgomery speelde in de eerste paar seizoenen van Grey's Anatomy een belangrijke rol en ze kreeg zelfs een eigen spin-off genaamd Private Practice.

Maar Addison is niet het enige karakter dat terugkomt in de serie. Ook zullen we dit seizoen Ellis Grey terugzien. Dit is opvallend aangezien dit karakter dood is gegaan in de serie. Er is bekend gemaakt dat Ellis in meerdere afleveringen te zien zal zijn. Ook zal Megan Hunt terugkeren naar Grey's Anatomy en in meerdere afleveringen te zien zijn.

Dat al deze oude bekenden terugkeren naar Grey's Anatomy zou kunnen betekenen dat het einde van de serie in zicht is. In een interview in 2019 met James Gordon vertelde Ellen Pompeo hoe haar perfecte einde van de serie eruit zou zien. Ze vertelt dat ze het geweldig zou vinden als de oude cast, de originele cast terug zou keren. Ze geeft vervolgens al snel aan dat dat waarschijnlijk niet zal gaan gebeuren, aangezien een deel van de karakters dood is in de serie. Toch heeft Grey's Anatomy hier iets op gevonden waardoor we al karakters zoals Derek voorbij hebben zien komen. Je kunt het interview hieronder bekijken:

Het is nog even afwachten of Grey's Anatomy seizoen 18 daadwerkelijk het allerlaatste seizoen zal gaan worden. Vanaf 30 september gaat het 18de seizoen van start in Amerika.

 

Bron: Cheatsheet, Spoilerist.

Lees ook: Ellen Pompeo's man had moeite met seksscènes in Grey's Anatomy

Nieuwste artikelen

  • Trailer The Princess Switch 3 onthuld door Netflix

  • De beste romantische komedies van 2021 (tot nu toe)

  • Deze films en series worden eind oktober van Netflix verwijderd

  • Disney karakters in de stijl van Tim Burton

  • Top 10 Assepoester verfilmingen

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Zoek in artikelen