• Home
 • Nieuws
 • The Bodyguard remake in de maak, Lizzo pitcht zichzelf en Chris Evans

The Bodyguard remake in de maak, Lizzo pitcht zichzelf en Chris Evans

De romantische film The Bodyguard uit 1992, met Kevin Kostner en Whitney Houston in de hoofdrol, is ondertussen een echte klassieker geworden. Niet alleen is het verhaal prachtig, maar de film heeft ook een aantal iconische nummers voortgebracht. Vooral het nummer 'I Will Always Love You' kent iedereen na het zien van deze film. De productiemaatschappij Warner Bros. vindt het nu tijd voor een The Bodyguard remake. De studio heeft namelijk aangekondigd te werken aan een remake!

The Bodyguard remakeBron: Warner Bros.

Matthew López is voor het toneelstuk The Inheritance genomineerd voor een Tony en hij zal het script voor de The Bodyguard remake gaan schrijven. De remake wordt geïnspireerd op de film uit 1992. Voor de remake zal Lawrence Kasdan ook weer terugkeren. Hij was de schrijver en producer van de originele film en zal dus ook betrokken zijn als producer voor de remake. 

The Bodyguard remake cast

Er is helaas nog geen cast bekend gemaakt voor The Bodyguard remake. Wel doen er verschillende namen de ronde die mogelijk een rol in de film zullen gaan spelen. Zo worden onder andere Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Channing Tatum en Cardi B genoemd.

Maar er is een zangeres die zichzelf al probeert te promoten voor de hoofdrol. Zangeres Lizzo ziet het namelijk wel zitten om samen met Chris Evans de hoofdrol in de remake te gaan vertolken! Op TikTok plaatste de zangeres een filmpje waarin ze reageert op de post van de website Variety dat er een remake in de maak is. We horen een voice-over zeggen 'What are we talking about?' Vervolgens zien we een post waarbij Lizzo en Chris Evans mogelijk de hoofdrol gaan vertolken. Vervolgens horen we de voice-over op een verleidelijke toon zeggen: 'What are we talking about?' De zangeres plaatst als onderschift bij het TikTok filmpje: "Wat denken jullie ervan?" Ze laat op deze manier weten dat zij het wel ziet zitten! Bekijk het filmpje hieronder:

 

@lizzo

What y’all think? 😏

♬ original sound - berlinXchiaki

Lizzo liet eerder al weten dat ze Chris Evans een keer toen ze dronken was een DM had gestuurd. Ook postte ze een filmpje waarop ze grapte dat ze zwanger was van Chris Evans. Toen Chris Evans hierover hoorde besloot hij Lizzo een DM op Twitter te sturen met het volgende bericht: "Hi! Ik heb net gehoord over onze kleine bundel van vreugde, mijn moeder zal zo blij zijn lol." Als reactie hierop plaatste Lizzo ook weer een leuke TikTok:

@lizzo

OMG YALL— HE SAW THE BABY BUMP! WE DID IT! NOW YALL GOTTA NAME LIL MERICA!!!!! WHAT YALL BOUTA NAME MY BABY ?! 🤰🏾🇺🇸

♬ original sound - lizzo

Of Lizzo en Chris Evans uiteindelijk echt de hoofdrollen gaan vertolken is nog even afwachten. Het ligt in elk geval niet aan het enthousiasme van Lizzo!

 

Bron: Variety, EW.com

Lees ook: Disney's live-action film Snow White: deze actrice gaat de hoofdrol spelen

Nieuwste artikelen

 • Top 10 Nederlandse romcoms

 • Wat doet de cast van The Santa Clause nu?

 • De beste aankomende films van 2021 en 2022

 • Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

 • Eternals komt naar Disney+

Gerelateerde artikelen

 • Volwassen acteurs die tieners speelden

 • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

 • Pikante films op Netflix

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

 • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen