• Home
 • Nieuws
 • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

In 2019 konden we genieten van het eerste seizoen van The Witcher. Al snel werd er aangekondigd dat er ook een tweede seizoen in de maak is! Eerder werd al de eerste teaser trailer onthuld én werd bekend gemaakt wanneer The Witcher seizoen 2 op Netflix verschijnt. Netflix heeft nu een nieuwe trailer van The Witcher seizoen 2 onthuld, waarin we al iets meer van de relatie tussen Ciri en Geralt te zien krijgen. Ook maakt Vesemir zijn opwachting in de trailer. Maar dat is niet alles, want Netflix heeft ook onthuld dat The Witcher vernieuwd is voor een derde seizoen!

Bron: Netflix

Waar gaat The Witcher seizoen 2 over?

Nadat Geralt of Rivia eindelijk Ciri heeft ontmoet, gaat seizoen 2 verder met de Witcher die Ciri naar Kaer Morhen brengt, waar hij zelf heeft getraind om een ​​Witcher te worden. Ervan overtuigd dat Yennefer stierf in de Slag bij Sodden, gelooft hij dat dit nu de veiligste plek is voor Ciri, die probeert de groeiende kracht in haar onder controle te krijgen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt Ciri tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Netflix heeft ook een nieuwe The Witcher seizoen 2 trailer vrijgegeven. Hierin zien we hoe Geralt Ciri naar Kaer Morhen brengt en zien we hoe Ciri in Kaer Morhen aan het trainen is. In de trailer zien we tevens een gewonde Yennefer die gevangen genomen is en zien we ook heel wat monsters voorbijkomen. Het belooft weer een spannend seizoen te worden!

The Witcher seizoen 3

Naast de The Witcher seizoen 2 trailer die is vrijgegeven door Netflix, heeft de streamingdienst ook laten weten dat The Witcher vernieuwd is voor een derde seizoen! Dit betekent dat we nog langer van de avonturen van Geralt, Ciri en Yennefer kunnen genieten. Tevens heeft Netflix aangekondigd dat er nog een anime film in de maak is. In augustus verscheen al de film The Witcher: Nightmare of the Wolf, waarin we het verhaal van Vesemir te zien kregen. Dit was blijkbaar een groot succes voor Netflix, want ze willen nóg een anime film maken.

Daarnaast wil de streamingdienst nog een serie over The Witcher maken, die wordt om schreven als een 'leuke kinder- en familieserie'. Wat nogal opvallend is aangezien The Witcher vrij heftige gebeurtenissen bevat. Hoe deze serie eruit zal komen te zien en waar deze over zal gaan is nog niet bekend gemaakt.

Releasedatum The Witcher seizoen 2

Vanaf 17 december kunnen we eindelijk zien hoe het verhaal van The Witcher verder gaat. Alle 8 afleveringen van het tweede seizoen zullen in een keer op de streamingdienst komen te staan. 

 

Bron: EW.com, Netflix

Lees ook: The Witcher: Blood Origin in de maak bij Netflix

Nieuwste artikelen

 • Ik hoor wat je zegt - Heather Morris

 • Trailer The Princess Switch 3 onthuld door Netflix

 • De beste romantische komedies van 2021 (tot nu toe)

 • Deze films en series worden eind oktober van Netflix verwijderd

 • Disney karakters in de stijl van Tim Burton

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • Netflix codes

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Pikante films op Netflix

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen