Sabrina komt naar Riverdale

Pas op! Spoilers voor Chilling Adventures of Sabrina

Helaas werd Chilling Adventures of Sabrina na 4 seizoenen gecanceld, waardoor we afscheid hebben moeten nemen van de serie en de karakters. Eerder werd het nieuws naar buiten gebracht dat als er een vijfde seizoen van Chilling Adventures of Sabrina gemaakt zou zijn, deze een crossover met Riverdale zou bevatten. Maar nu is er goed nieuws! Er komt namelijk tóch een crossover met Riverdale. Ieders favoriete heks Sabrina zal in het zesde seizoen van Riverdale haar opwachting maken.

Bron: Warner Bros. Television

Als je Chilling Adventures of Sabrina helemaal af hebt gezien, kun je je misschien afvragen hoe het kan dat Sabrina naar Riverdale komt. Aan het eind van de serie zagen we namelijk hoe Sabrina dood is gegaan. Het zou kunnen dat de twee series zich niet precies gelijktijdig afspelen en dat de gebeurtenssen in Riverdale dus eerder plaatsvinden dan wat er in Chilling Adventures of Sabrina is gebeurd. Het is nog even afwachten hoe Sabrina precies in Riverdale terecht kan komen, maar dat zullen we ongetwijfeld in de aflevering te zien krijgen. 

De maker van de serie, Roberto Aguirre-Sacasa, vertelt het volgende aan de website Entertainment Weekly over de crossover: "Sinds seizoen 1 hebben we het erover dat Sabrina Riverdale bezoekt, dus het is geweldig dat dit eindelijk gebeurt, als onderdeel van ons speciale 'Rivervale'-evenement. Het is ook perfect dat ze komt opdagen om Cheryl Blossom te helpen tijdens haar uur van grootste nood. Iedereen op de set vond het geweldig - ik denk dat de fans het ook geweldig zullen vinden. Het is echt leuk en speciaal."

Kiernan Shipka, die de rol van Sabrina vertolkt, postte een foto op haar Instagram account, waarop ze op een filmstoel te zien is waar 'Riverdale' op staat. Het bijschrift bij haar post luidt: Van Greendale naar Riverdale. Ik zie jullie in seizoen 6.

Sabrina zal te zien zijn in de vierde aflevering van seizoen 6. De korte synopsis van deze aflevering luidt als volgt: "Cheryl voert een gevaarlijke spreuk uit, een die het verschil tussen leven en dood kan betekenen voor een geliefd lid van de Blossom-familie. Gelukkig krijgt ze hulp van Sabrina Spellman, die op bezoek komt uit Greendale."

De synopsis klinkt al veelbelovend! Er is helaas nog geen releasedatum bekend gemaakt van de vierde aflevering van seizoen 6. Wel begint volgens IMDB het zesde seizoen van Riverdale in november van 2021.

 

Lees ook: De lekkerste mannen uit Netflix Original series

Nieuwste artikelen

  • Mijn moeder heeft altijd gelijk - Lana Lux

  • De verhaaltjesboom - Marianne Busser & Ron Schröder

  • Koken met kinderen: Lekker veggie - De kookhoek

  • Een vriendschap - Silvia Avallone

  • Voor het donker thuis - Riley Sager

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

  • Deze acteurs werden tijdens de opnames vervangen

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Bevestigde vervolgseizoenen die uitkomen in 2021 op Netflix

Zoek in artikelen