Trailer Outlander seizoen 6 onthuld

Er zijn nieuwe beelden van het zesde seizoen van Outlander vrijgegeven! De trailer van Outlander seizoen 6 is onthuld. In de teaser trailer kun je zien wat je een beetje kunt verwachten van het nieuwe seizoen. Deze kun je in ons artikel bekijken.

Outlander is al sinds 2014 een geliefde serie. Het zesde seizoen gaat helaas maar 8 afleveringen tellen, maar het zevende seizoen wordt, gelukkig voor de fans, weer langer. Van seizoen 6 is nu een trailer vrijgegeven. “Het begint. Een storm, de oorlog. Het is er bijna.” Deze onheilspellende woorden hoor je Claire (actrice Caitriona Balfe) zeggen. Dit zet de toon voor Outlander seizoen 6: en maakt ons als kijkers natuurlijk reuze nieuwsgierig naar wat er gaat gebeuren! De teaser trailer kun je hier bekijken:

Bron: Netflix, Tall Ship Productions

Waar gaat Outlander over?

In de serie Outlander reist een verpleegkundige per ongeluk terug in de tijd. Claire Randall leeft oorspronkelijk tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar komt in het jaar 1743 terecht. Ondanks dat ze in haar echte leven getrouwd is, dwingen omstandigheden haar ertoe om in het jaar 1743 ook te trouwen. Claire wordt tot overmaat van ramp verliefd op haar nieuwe man, maar ze houdt ook van de man die ze achter heeft gelaten!

Wat kunnen we verwachten van Outlander seizoen 6?

Seizoen 6 van Outlander is door het boek A Breath Of Snow And Ashes van Diana Gabaldon geïnspireerd. Hierin raakt het land erg verdeeld en Claire en Jamie moeten hun families zien te steunen in de onzekere tijden waar ze zich in bevinden. Jamie moet goed nadenken of hij het juiste doet en eigenlijk wel voor het goede land vecht... En Claire? Die heeft nog een heleboel te verwerken in Outlander seizoen 6. Al met al hebben de hoofdpersonen dus weer erg veel aan hun hoofd. In het Nederlands is het boek A Breath Of Snow And Ashes uitgegeven onder de naam Sneeuw en As.

Wanneer is seizoen 6 van Outlander te bekijken?

Helaas moeten we nog een paar maandjes geduld hebben. Outlander seizoen 6 wordt begin 2022 verwacht op Netflix. De eerdere seizoenen van de serie staan ook op Netflix, dus als je echt niet kunt wachten kun je die altijd nog opnieuw bekijken voor die tijd!

Bron: Netflix, Tall Ship Productions

Ben jij ook zo enthousiast voor Outlander seizoen 6?

 

Bronnen: Veronica Superguide, Serietotaal

Lees ook: Willy Wonka prequel: eerste beelden met Timothée Chalamet onthuld

Nieuwste artikelen

  • Voor het donker thuis - Riley Sager

  • Wallbanger - Alice Clayton

  • Ik hoor wat je zegt - Heather Morris

  • Trailer The Princess Switch 3 onthuld door Netflix

  • De beste romantische komedies van 2021 (tot nu toe)

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen