• Home
 • Nieuws
 • De beste Halloween outfits gebaseerd op je favoriete serie of film

De beste Halloween outfits gebaseerd op je favoriete serie of film

Het is hoog tijd om er aan toe te geven: als je nog geen outfit voor Halloween hebt, moet je die snel gaan regelen! Het probleem is alleen dat er zo ontzettend veel opties zijn. Hoe maak je een goede keuze tussen al die geweldige opties? In dit artikel zetten wij de beste Halloween outfits gebaseerd op je favoriete serie of film voor je op een rijtje. Dan hoef jij alleen nog maar te bestellen!

Breaking Bad

In Breaking Bad gaat een terminaal zieke docent crystal meth produceren. Samen met oudleerling Jesse gaat Walter aan de slag. Ze kunnen dit natuurlijk niet in hun normale kleren doen, dus dragen ze een gele jumpsuit tijdens het proces. Misschien heb jij wel enige affiniteit met scheikunde, dan is deze Halloween outfit perfect voor jou! 

 

Bron: High Bridge Productions

Squid Game

Deze kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst met de beste Halloween outfits gebaseerd op je favoriete serie. Squid Game is een recent uitgebrachte Zuid-Koreaanse Netflix serie waarin deelnemers 6 spellen moeten spelen om een gigantisch geldbedrag te winnen. Verliezen betekent echter de dood... Bloederig en luguber is het zeker, maar toch is Squid Game ontzettend populair. Met Halloween kun je ervoor kiezen om de rode jumpsuit van de medewerkers te dragen, maar je kunt ook het masker van de Frontman kopen en die op doen. Of ga je liever voor het trainingspak wat de deelnemers dragen?

 

Bron: Netflix

La Casa de Papel

Ook zijn de overalls uit de Spaanse Netflix serie La Casa de Papel nog steeds relevant. Je kunt deze met gemak nog dragen zonder je zorgen te hoeven maken dat dit in het verleden ligt: La Casa de Papel is razend populair en loopt nog steeds. Helaas stopt de serie wel in december, maar dat is geen reden om deze gave overall niet aan te doen.

Bron: Netflix

It

Pennywise de clown is super creepy. Dit personage uit het gelijknamige boek van Stephen King is echt een aanrader als je er eng uit wilt zien met Halloween! Kostuums als enge clown zijn voor zowel mannen als vrouwen te koop.

Bron: New Line Cinema

Suicide Squad

Suicide Squad is ook erg bekend, vooral omdat recent de nieuwe film The Suicide Squad uitgekomen is. Hier zit de Joker niet in, maar Harley Quinn en anderen zijn wel te zien en ook deze personen zijn goede opties wat betreft je verkleden!

Bron: DC Comics

Stranger Things

Wat zou het tof zijn om je te kunnen verkleden als de Demagorgon uit Stranger Things, vind je ook niet? Goed nieuws, want dat kan! Of misschien ben je een beetje nerdy en ga je liever in de outfit van Dustin die hij naar Camp Know Where draagt. Dat kan ook gewoon!

Bron: Netflix

Deadpool

Ben jij net zo sarcastisch en droog als Deadpool? Verkleed je dan als hem! Wie houdt er nou niet van Ryan Reynolds?

Bron: Marvel

The Lord of the Rings

Een goed Halloweenkostuum hoeft niet eng te zijn. Wat vooral belangrijk is, is herkenbaarheid. En als jij gekleed gaat als Frodo of Gandalf, dan herkent iedereen je zeker.

Bron: New Line Cinema

 

Weet jij al hoe jij je gaat verkleden met Halloween?

Lees ook: Squid Game outfits te koop en heel populair

Nieuwste artikelen

 • De meest gekeken Netflix series in 2021

 • 12 romantische fantasy series

 • Disney karakters die gebaseerd zijn op echte mensen

 • De leukste Lord of the Rings memes

 • Lucifer, Locke & Key en The Sandman zijn met elkaar verbonden

Gerelateerde artikelen

 • 16 x gezellige Halloween films

 • Do It Yourself: 3x herfst DIY waar je het warm van krijgt!

 • Disneyfiguren in een creepy jasje

 • Do It Yourself: Papieren Book Pumpkins

 • Halloween-outfit: net als in de film...

Zoek in artikelen