• Home
  • Nieuws
  • Teaser trailer en volledige cast Hocus Pocus 2 bekend gemaakt

Teaser trailer en volledige cast Hocus Pocus 2 bekend gemaakt

Bijna iedereen kent ze wel: de Sanderson zussen uit de film Hocus Pocus (1993). Winifred, Mary en Sarah komen terug voor een volgend avontuur in Hocus Pocus 2. Recent maakte Walt Disney Studios de cast van de langverwachte film bekend. Wij zetten de namen en overige informatie hier voor je op een rijtje èn hebben de teaser trailer van de film voor je.

De zwarte kaars is weer aangestoken en dat kan maar één ding betekenen... De Sanderson zussen komen terug naar Salem! Bekijk de teaser trailer hier:

Bron: Walt Disney Studios

Ondanks dat deze teaser trailer nog helemaal niets onthuld, zijn we toch al razend enthousiast over Hocus Pocus 2

Wie spelen er in Hocus Pocus 2?

Allereerst beginnen we met de bekende rollen. Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy keren terug als de gezusters Sanderson. Daar zijn fans natuurlijk hartstikke blij mee, want wie zou anders de rollen van deze dames kunnen vervullen? De grootste nieuwe naam die Disney gebruikt is Hannah Waddingham (Sex Education, Game of Thrones). Zij zal een rol gaan spelen in Hocus Pocus 2.

Bron: Walt Disney Studios

Daarnaast worden een hoop andere namen bekend gemaakt. Doug Jones, die in Hocus Pocus de zombie William ´Billy´ Butcherson speelde komt in ieder geval terug. Ook Singer Songwriter Taylor Henderson staat in het lijstje. Verder zal Sam Richardson (The Tomorrow War, Good Boys) te zien zijn, maar ook de volgende namen worden genoemd:

Belissa Escobedo (Don't look deeper)

Tony Hale (The Mysterious Benedict Society, Veep)

Juju Brener (Vanquish)

Tony Hale (Arrested Development)

Froy Gutierrez (Teen Wolf, Cruel Summer)

Nina Kitchen (zij heeft nog geen rollen waar je haar van kunt kennen).

Waar gaat Hocus Pocus 2 over?

De nieuwe Hocus Pocus gaat 29 jaar verder in de tijd, nadat tiener Max de zwarte kaars ontsteekt en daarmee onbedoeld de gezusters Sanderson terughaalt. Deze drie heksen, die in de zeventiende eeuw leefden, hebben de gewoonte om jonge vrouwen te ontvoeren en zich tegoed te doen aan hun jeugdigheid. Nu ze weer terug in Salem zijn, is het tijd voor wraak! Het is aan drie jonge meiden (Becca, Cassie en Izzy) om hen te stoppen voordat Winifred, Mary en Sarah Sanderson nieuwe slachtoffers maken. En dat alles voor middernacht op Halloween,

Bron: Walt Disney Studios

Wanneer komt Hocus Pocus 2 uit?

We zullen helaas nog een poos geduld moeten hebben, want de opnames van Hocus Pocus 2 zijn pas recent begonnen. Wel hebben we wat foto's van de opnames van Hocus Pocus 2, die zie je in dit artikel. De verwachtte release is pas in de herfst van 2022, dus tot die tijd herkijken we Hocus Pocus nog maar een paar keer!

Bron: Walt Disney Studios

Lees ook: De gezelligste herfstfilms

 

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Wat doet de cast van Sex and the City nu?

  • Hocus Pocus 2 in de maak bij Disney+

  • Nieuwe Sex & the City Tv-serie is bevestigd!

  • Hoe krijgt ze het voor elkaar

  • Er komt mogelijk een nieuwe serie of film van Sex and the City!

Zoek in artikelen