Nieuwe trailer Sing 2 onthuld

Het wachten wordt beloond: Illummination heeft de nieuwste trailer voor de animatiefilm Sing 2 onthuld! De film, die in december 2021 verschijnt, is het vervolg op de succesvolle animatiefilm Sing, waarin koala Buster Moon en zijn talentvolle muzikantenvrienden centraal staan. Als we de trailer mogen geloven belooft de film weer een muzikaal spektakel te worden!

Dream Big Dreams horen we in de trailer — die begint met het nummer I Still Haven't Found What I'm Looking For van U2 — en dat is precies wat Buster Moon en zijn vrienden doen wanneer zij een show voorbereiden in een wereldstad vol glitter en glamour. Het enige wat ze nog moeten doen is ’s werelds grootste rockster over zien te halen om mee te doen aan het optreden. Klein probleempje: rocklegende Clay Calloway leeft na de dood van zijn vrouw een zeer teruggetrokken bestaan en vertoont zich niet meer in het openbaar... Bekijk de beelden hieronder!

Nieuw personage

Eerder werd ook een nieuwe poster onthuld, waarop we de dierenartiesten op het podium zien staan voor een indrukwekkende zaal met juichende bezoekers. Hoewel ze met hun rug op de poster staan, zijn ze uiteraard herkenbaar van de originele film. Er is één klein verschil: in het midden van de groep staat een nieuw personage...Niemand minder dan U2-zanger Bono, die hiermee zijn eerste rol als stemacteur in een animatiefilm heeft bemachtigd, speelt de rol van rocker Clay Calloway. Naast de nieuwe rol van Bono, keren veel favorieten uit de originele film keren tot groot plezier van de fans terug in Sing 2, met onder andere Matthew McConaughey als Buster, Reese Witherspoon als Rosita, Scarlett Johansson als Ash, Taron Egerton als Johnny en Nick Kroll als Gunter. Als dat geen spektakel wordt!

Poster:

Bron: Illumination

Wanneer kunnen we Sing 2 verwachten?

De film is vanaf 8 december 2021 in de bioscopen te zien

 

 

Lees ook: Leuke films voor jou om met je kinderen te kijken op Netflix

 

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • De trailer van The Little Mermaid is er – zonder Ariel

  • Nog een Pretty Little Liars promo!

  • Grey's Anatomy en Station 19 crossover trailer onthult een bruiloft en de terugkeer van een oude bekende

  • De serie Confess van Colleen Hoover is onderweg

  • Raya and the Last Dragon trailer onthult door Disney

Zoek in artikelen