• Home
  • Nieuws
  • Disney+ biedt veel extra content aan voor eerste verjaardag

Disney+ biedt veel extra content aan voor eerste verjaardag

Vandaag een jaar geleden konden we eindelijk gebruik gaan maken van de streamingsdienst van DisneyDisney+. Sinds 12 november 2020 kunnen we alle Disney klassiekers, Marvel films en nog heel veel meer bekijken. Inmiddels is er ook een hoop exclusieve content op Disney+ te vinden, zoals Marvelseries The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. Ter ere van de eerste verjaardag van Disney+ wordt vanaf vandaag ook een veel extra content aangeboden.

Officieel heet deze 'feestdag' Disney+ Day. Aangezien Disney ons veel extra's beloofd, zullen de fans hier alleen maar heel erg blij mee zijn! Hier vind je een overzicht van titels die je vanaf vandaag op Disney+ kunt bekijken.

1. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Heb jij deze nieuwe superheldenfilm al in de bioscoop gezien? Shang-Chi heeft zijn verleden achter zich gelaten en wil een rustig leven, maar de bende genaamd de Ten Rings laat hem niet met rust. Om hen te stoppen moet Shang-Chi terug naar zijn geboorteplaats, waar hij erachter komt dat hij heel wat meer in zijn mars heeft als alleen knokken!

Bron: Marvel

2. Olaf Presents

In Frozen 2 hebben we met tranen in onze ogen toegekeken hoe Olaf het verhaal van de eerste film vertelde aan mensen die niet op de hoogte waren van de gebeurtenissen. Alleen Olaf kan op deze manier een verhaal vertellen: humoristisch en zo dramatisch als maar kan. Olaf Presents is een serie met Disney shorts, waarin hij een paar klassieke sprookjes (zoals The Lion King en The Little Mermaid) verteld op zijn eigen, unieke manier.

Bron: Disney

3. Walt Disney Animatiestudio shorts

Verschillende shorts worden vandaag toegevoegd. Denk hierbij aan onder andere Frozen Fever, Feast, Paperman en Get A Horse!

Bron: Disney

4. Ciao Alberto

Afgelopen zomer kwam de nieuwe film Luca op Disney+. Vandaag wordt een korte animatiefilm toegevoegd met personages uit de film.

Bron: Disney

5. The Simpsons

Een nieuwe korte film met de Simpsons in de hoofdrol, waarbij een hoop merken die onder Disney vallen aan bod komen.

Bron: Disney

6. The World According to Jeff Goldblum

Deze serie van National Geographic ken je wellicht al. Het eerste seizoen staat namelijk al op Disney+. Maar vanaf vandaag kun je de eerste 5 afleveringen van seizoen 2 bekijken.

Bron: National Geographic

7. Star Wars special

Een nieuwe Star Wars special verschijnt vandaag ook. Star Wars fans weten meteen wie je bedoeld wanneer je Boba Fett zegt: dat is de legendarische bounty hunter. Hij is een van de personages die in de nieuwe special te zien is.

Bron: Disney

8. Marvel special

Een blik op de toekomst van het Marvel Cinematic Universe!

Bron: Marvel, Disney

9. Dopesick

Dopesick is een nieuwe Disney+ Original serie met Michael Keaton in de hoofdrol. Deze mini-serie is gebaseerd op het non-fictie boek van Beth Macy: Dopesick: Dealers, Doctors and the Drug Company that Addicted America.

Bron: Disney

10. Enchanted

Deze heerlijke film uit 2007 komt vandaag op Disney+. Giselle, een sprookjesprinses uit een perfecte wereld, wordt door een heks verbannen naar een plek waar geen happily ever afters zijn: de echte wereld! Giselle komt terecht in New York en begrijpt niets van de plek waar ze terechtgekomen is. Ze zingt en danst er op los, terwijl het gevaar overal op de loer ligt. Haar verloofde (die ze slechts één keer gezien heeft, want zo werkt het nu eenmaal met ware liefde!) reist haar achterna, maar kan hij op tegen de geweldige man die ze in New York ontmoet? Enchanted is een echte feelgood prinsessenfilm met Amy Adams, Patrick Dempsey en James Marsden.

Bron: Disney

11. Marvel Studios Legends: Hawkeye

De eerste aflevering van Hawkeye is vanaf vandaag te streamen. Kunnen wij weer genieten van Jeremy Renner!

Bron: Marvel

12. Marvel Assembled: The Making of Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings

De titel van deze nieuwe toevoeging aan Disney+ zegt genoeg. Als je van de film hebt genoten, is het wellicht leuk om ook the making of te bekijken.

Bron: Marvel

13. The Making of Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles

Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles is een concertfilm over de razend populaire ster Billie Eilish. Vanaf vandaag kijk je ook the making of ervan!

Bron: Disney+

Naast het feit dat je heel veel nieuwe dingen te bekijken hebt, heeft Disney ook nog wat andere verrassingen: onder andere kortingsacties, nieuwe trailers en exclusieve clips.

Hoeveel van deze nieuwe toevoegingen ga jij (vandaag) kijken?

 

Bronnen: Disney, Streamwijzer

Lees ook: Gal Gadot als Evil Queen in live-action film Sneeuwwitje

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Top 10 pixar films

  • Deze volwassen grappen heb je gemist in Disney films

  • Disney+ Star voegt in februari meer dan 200 films en series toe

  • 16 van de leukste Disney+ tiener komedies

  • Alle kerstfilms op Disney+

Zoek in artikelen