Groot komt naar Disney+

We kennen hem inmiddels allemaal wel: Groot uit The Guardians of the Galaxy. Veel mensen hebben de Flora Colossus in hun hart gesloten en genieten van de interacties tussen Rocket en Groot, die vanaf de kant van de laatste nogal eenzijdig zijn. Het enige wat het boomachtige wezen kan zeggen is namelijk ´I am Groot!´. Gelukkig begrijpt Rocket hem, want anders zou niemand enig idee hebben van de betekenis van de woorden van Groot. Afgelopen vrijdag is naar buiten gebracht dat Disney+ werkt aan een animatieserie over Groot.

Bron: Marvel Studios, Disney

Naast het feit dat er gewerkt wordt aan Guardians of the Galaxy 3, kunnen we binnenkort ook gaan genieten van een animatieserie over dit heerlijke personage. Echte uitspraken zijn nog niet gedaan, maar er wordt gespeculeerd dat de serie gaat over de tijd voordat Groot zich aansloot bij de Guardians. Het is niet geheel verrassend dat de titel van de animatieserie ´I Am Groot´ is. Eigenlijk is er verder nog niets bekend, wat jammer is. Disney+ gaf aan dat we ´binnenkort´ van de serie kunnen gaan genieten, maar dat zegt nog steeds niet heel veel...

 

Groot is een personage uit The Guardians of the Galaxy, een Marvel film uit 2014. Een aantal buitenbeentjes vormen een groep die een slechterik tegen moet gaan die de wereld wil zuiveren van bepaalde soorten en rassen. Groot wordt geïntroduceerd als een volgeling van de hilarische wasbeer Rocket, die een veel te grote mond heeft voor zo'n klein wezentje. Samen zijn de twee niet te stoppen!

Bron: Marvel

Na de schrik aan het einde van de eerste Guardians-film, waar het leek alsof Groot het niet overleefde, kregen we een geweldig cadeau van Marvel: Groot werd herboren en kwam terug als baby Groot. Dit zorgde niet alleen voor een super schattige toevoeging, maar ook een wezentje wat graag danst en vervolgens op een grappige manier in de puberteit komt. Op die manier wordt ook opnieuw gedefinieerd wie op de schouder van wie zit tussen Groot en Rocket!

Bron: Marvel

We zijn heel benieuwd wanneer de Disney+ Original serie I Am Groot te zien gaat zijn, want wij willen hem in ieder geval kijken!

Bron: Disney

Lees ook: Deze filmkostuums zorgden voor veel ophef

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Top 10 pixar films

  • Deze volwassen grappen heb je gemist in Disney films

  • Disney+ Star voegt in februari meer dan 200 films en series toe

  • 16 van de leukste Disney+ tiener komedies

  • Alle kerstfilms op Disney+

Zoek in artikelen