• Home
 • Nieuws
 • Luister nu gratis Vijftig Tinten Grijs exclusief op Storytel

Luister nu gratis Vijftig Tinten Grijs exclusief op Storytel

Het is inmiddels 10 jaar geleden dat het eerste boek in de 50 tinten-reeks van E.L. James verscheen. De boeken zijn wereldwijd bekend en niet alleen onder vrouwen! Iedereen heeft er wel eens van gehoord. Het kan zijn dat je films bekeken hebt, maar de boeken niet hebt gelezen. Staan deze nog op jouw lijstje om te lezen? Dan is dit de perfecte kans voor jou: via Storytel kun je de boeken nu beluisteren en krijg je de eerste 30 dagen gratis! Er zijn meer dan 150 miljoen exemplaren van de 50 tinten-reeks verkocht, dat is zeker niet voor niets! De boeken zijn niet alleen sexy, maar ook heel ontspannend om te lezen.

Vijftig tinten grijs is nu exclusief te beluisteren via Storytel. Een luisterenboek is heerlijk voor onderweg of om bijvoorbeeld thuis tijdens het schoonmaken te beluisteren. Dan kun je dus ook 'lezen' wanneer je andere dingen te doen hebt! Storytel is de enige dienst die de 50 tinten-reeks aanbied als luisterboek.

Na Vijftig tinten grijs van E.L. James verscheen het boek Vijftig tinten donkerder en daarna Vijftig tinten vrij. Later werd de reeks uitgebreid met Donkerder, het verhaal vanuit het perspectief van Christian. Om het tienjarig jubileum van het eerste boek te vieren kun je de komende maanden exclusief bij Storytel de verhalen beluisteren. Vijftig tinten grijs is nu beschikbaar als luisterboek.

Begin nu met luisteren naar Vijftig tinten grijs!

Bron: Focus Features

Waar gaat Vijftig tinten grijs over?

Vijftig tinten grijs gaat over Anastasia Steele. Onverwacht moet ze een interview afnemen bij miljardair Christian Grey, een mysterieuze maar bovenal een heel sexy man. Meteen is ze helemaal van Christian ondersteboven, maar hij is te hoog gegrepen voor haar en daarom besluit ze hem uit haar hoofd te zetten. Dit is echter moeilijker dan gedacht... Vooral wanneer Christian Grey plotseling opduikt in de winkel waar Anastasia parttime werkt. Hoe graag ze ook bij hem vandaan wil blijven, Christian laat haar niet meer met rust. Steeds verder betrekt hij haar bij zijn seksuele fantasieën, maar zijn uiteindelijke doel is om geheel de controle over Anastasia te krijgen. Ze valt voor hem en geniet van de dingen die hij haar leert, maar is het wel genoeg voor Christian?

Over Storytel

Storytel is in 2005 opgericht in Zweden en in 2013 werd Storytel beschikbaar in Nederland. Via de streamingdienst kun je meer dan 300.000 luisterboeken en e-books streamen. Dit kunnen zowel bestsellers als Storytel Originals zijn. Dat zijn exclusieve verhalen die voor audio zijn gemaakt. Deze passen dus helemaal bij de luisteraars en hun wensen - deze boeken zijn nergens anders te vinden. Veel boeken zijn zowel in het Engels als in het Nederlands beschikbaar. Via Storytel kun je een hoop boeken lezen en luisteren. Wat vooral heel handig is, is een feature die ervoor zorgt dat je kunt switchen tussen lezen en luisteren. Heb je even meer zin in lezen dan luisteren, maar zit je zo lekker in het verhaal? Bij Storytel kun je dan gemakkelijk overstappen naar het leesboek. En als je later ergens heen moet en je nog steeds verder wilt, zet je jouw boek gemakkelijk weer aan als luisterboek.

Je kunt verschillende abonnementen afsluiten, namelijk unlimited, family en family plus. Luister nu Storytel voor 30 dagen gratis (altijd opzegbaar).

Bron: Storytel

Wanneer kun je Vijftig tinten grijs beluisteren via Storytel?

Vijftig tinten grijs is nu exclusief te luisteren bij Storytel, ingesproken door actrice Jamie Grant. De stem van Mr. Grey wordt ingesproken door Lykele Muus (acteur en auteur). Na Vijftig tinten grijs volgen nog 5 verhalen in de reeks.

Ben jij ook benieuwd naar de Storytel versie van Vijftig tinten grijs

Nieuwste artikelen

 • Schotse liefde - Lexie Scott

 • Het appartement - Lucy Foley

 • Wat als het wel werkt - Roni Loren

 • Onder het luchtspoor - Peter Swanborn

 • De rest van ons leven - Els Beerten

Gerelateerde artikelen

 • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

 • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • Vijftig tinten vrij

 • Boeken top-5: De leukste series!

Zoek in artikelen