Eternals komt naar Disney+

Begin november kwam de nieuwe Marvel film in de bioscoop: Eternals. Het verhaal gaat over een groep buitenaardse personen die naar aarde gestuurd worden om de mensheid te beschermen tegen de Deviants. Het was de bedoeling dat deze helden na het uitroeien van de Deviants weer terug naar hun eigen wereld mochten, maar eeuwen later wachten ze nog steeds op toestemming om terug te keren. Dan komen de Deviants plotseling terug en moeten de Eternals zich weer herenigen om het tegen hen op te nemen. Disney+ liet onlangs aan Streamwijzer weten dat de Marvel film al een release datum op de streamingdienst heeft gekregen.

Bron: Marvel

Waar gaat Eternals over?

De Eternals zijn een groep buitenaardse personen die al eeuwenlang op aarde leven. Ze wilden graag na hun missie terugkeren naar huis, maar moeten wachten op toestemming. Toestemming die nog steeds niet gekomen is... De Deviants zijn al lang niet meer gezien op aarde, maar wanneer ze toch terug komen, moeten de Eternals elkaar weer opzoeken om ze te bestrijden. Alle Eternals hebben een eigen superkracht. De een is supersterk, de ander kan vliegen, noem het maar op. Samen vormen ze een geweldig team dat door omstandigheden bij elkaar vandaan is gegaan.

Lees hier onze recensie van Eternals.

Bron: Marvel

De cast van Eternals

Als je nog niet op de hoogte was van dit feit, zal het je misschien verbazen hoeveel grote namen er in Eternals zitten. Denk aan Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Richard Madden en Kit Harrington, maar er zijn er natuurlijk nog meer... Wat Eternals nog spraakmakender maakt, is dat het de eerste Marvel film is waar een seksscène in zit, maar ook is er een openlijk homoseksueel hoofdpersonage èn voor het eerst is er een dove actrice gecast, die met de overige Eternals communiceert in gebarentaal.

Wanneer kun je Eternals op Disney+ bekijken?

Als je de film nog niet in de bioscoop gezien hebt (of hem gewoon nog een keer wilt bekijken) hoef je niet lang meer te wachten. Disney+ vertelde aan Streamwijzer dat de superheldenfilm vanaf 12 januari 2022 te zien is. Zet jij hem vast in je agenda?

 

Bron: Streamwijzer, Disney+, Marvel

Lees ook: Onze aanraders voor Netflix in december

Nieuwste artikelen

  • Snow White van Disney krijgt geen dwergen

  • Huizinga 3: Het derde boek - Frank van Pamelen

  • The King's Daughter het nieuwe sprookje met Pierce Brosnan en Kaya Scodelario

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Uit de keuken van Xi'an Famous Foods van Jason Wang

  • One of us is lying binnenkort te zien bij Netflix

Gerelateerde artikelen

  • De 48 hoogst verwachte films van 2021

  • Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

  • Alle aankomende Disney films

  • Deze films en series verschijnen in de eerste helft van september op Netflix

  • Top 8 Spider-Man films

Zoek in artikelen