• Home
 • Nieuws
 • Deze titels verdwijnen binnenkort van Netflix

Deze titels verdwijnen binnenkort van Netflix

Het aanbod van Netflix verandert constant. Er komen een hoop titels bij, zowel Originals als films en series waarvan Netflix de rechten heeft. Helaas betekent dit ook dat er wel eens titels verwijderd moeten worden. En dit keer staan er een paar heel grote titels tussen! In dit overzicht zie je wat er in december van Netflix verwijdert gaat worden, dus als je één van deze titels nog wilt bekijken, moet je snel zijn!

Een aantal van deze grote titels vallen onder HBO (waar Warner Bros. ook onderdeel van is). Omdat HBO Max in januari naar Nederland komt, wil deze dienst de rechten in eigen handen houden.

Joker - 4 december

Joker is het verhaal van de schurk die we kennen uit Batman. In de film zie je hoe Arthur in de schoenen van de bad guy stapt en hoe hij is geworden wat hij is.

Bron: DC

Happiest Season (alleen in Nederland) - 10 december

Deze film, die zich afspeelt tijdens de feestdagen, gaat over het lesbische stel Abby en Harper. Terwijl ze onderweg zijn naar haar ouders, vertelt Harper aan haar geliefde dat ze nog niet uit de kast is gekomen bij haar ouders... Hierdoor moet Abby doen of ze de huisgenote van Harper is, zodat de familie niet achter hun relatie komt.

Adventure Time - 14 december

Adventure Time is een animatieserie over een 12-jarige jongen die beste vrienden is met zijn 28-jarige hond. Het is echter geen gewone hond, want hij heeft magische krachten. De serie speelt zich in de toekomst af.

Steven Universe - 14 december

Steven Universe is ook een animatieserie die gaat verdwijnen van Netflix. Steven is de zoon van een mens en een Edelsteen: een buitenaards wezen. Deze wezens beschermen de aarde en zien er menselijk uit, maar ze zijn alles behalve dat!

Friends (alleen in Nederland) - 30 december

Vooral het verdwijnen van de geliefde sitcom Friends zal voor veel mensen heel jammer zijn. De serie volgt een groep twintigers die elkaars beste vrienden zijn. Allemaal zoeken ze hun weg in New York, zowel op het gebied van werk als de liefde van hun leven. Met alle hilarische gevolgen vandien!

Bron: Warner Bros

The Big Bang Theory (alleen in Nederland) - 30 december

Ook The Big Bang Theory wordt helaas verwijdert. Het verhaal gaat over de vrienden Sheldon, Leonard, Howard en Rajesh die bij hetzelfde bedrijf werken: Caltech. De nerds zijn vrij typerend: ze hebben een hoog IQ, kijken graag sciencefiction films en series, spreken verschillende talen en ze lezen graag comics en spelen computerspelletjes. Vooral het personage van Sheldon is heel bekend en zal door veel mensen gemist worden.

Bron: CBS

Homeland - 31 december

Homeland gaat over Carrie Mathison (CIA analiste) en Nicholas Brody (een marine sergeant). Wanneer hij thuiskomt, verdenkt Carrie hem ervan dat hij lid is van Al Qaeda. Iedereen verklaart haar voor gek, maar Carrie vertrouwt op haar instinct en gaat toch op onderzoek uit.

Family Guy - 31 december

Deze humoristische animatieserie gaat over Peter Griffin en zijn gezin: zijn vrouw Lois, dochter Meg, zoon Chris, baby Stewie en de pratende hond Brian. 

Totally Spies! - 31 december

Ook deze tekenfilmserie wordt in december verwijdert. Voor veel meiden of vrouwen is dit programma echt jeugdsentiment: de drie vriendinnen zijn geheim spionnen die hun werk met hun leven als middelbare scholieren moeten combineren.

Prison Break - 31 december

Michael Scofield heeft alles voor zijn broer over. Wanneer Lincoln in de gevangenis komt voor een misdaad die hij niet begaan heeft, besluit Michael een bank te overvallen zodat ook hij naar de gevangenis moet. Daar kan hij zijn broer helpen ontsnappen. Toch?!

Modern Family - 31 december

Ook de serie Modern Family gaat van Netflix. Net als Friends en The Big Bang Theory heeft Modern Family heel veel fans die het jammer zullen vinden dat de serie niet langer te bekijken zal zijn via de streamingdienst. Modern Family volgt een familie die op een semi-documentaire achtige manier hun belevenissen aan de kijker vertelt.

Bron: 20th Century Fox Home Entertainment

Bron: Netflix

Lees ook: Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

Nieuwste artikelen

 • Een gevoelige snaar - Julia Quinn

 • Licht in de vlam - Jennifer L. Armentrout

 • Liefde en dood in de rode stad - Rindert Kromhout

 • Het jaar rond - Cathy Bramley

 • Onze aanraders voor Netflix in maart 2024

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Netflix codes

 • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen