• Home
  • Nieuws
  • Acteurs die de nieuwe James Bond willen worden

Acteurs die de nieuwe James Bond willen worden

Daniel Craig is niet langer James Bond. De acteur heeft het stokje neergelegd, maar er zijn genoeg anderen die het van hem over willen nemen! James Bond is een iconische agent die al sinds 1962 op het grote doek te zien is. De James Bond-films zijn gebaseerd op de boeken van Ian Fleming over de Britse 007, die in de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw uitkwamen. Het zou dus logisch zijn dat de opvolger van Craig een Brit is, maar er zijn ook Amerikaanse acteurs die de rol graag willen spelen. Wie allemaal interesse hebben om de nieuwe 007 te zijn, lees je hier.

Tom Hardy

Tom Hardy is een Britse acteur. Je kunt hem kennen van zijn rol als Eddie in Venom, maar ook als Bane uit The Dark Knight Rises. Tom Hardy is 44 jaar oud en staat volgens de bookmakers op nummer 1 om de nieuwe James Bond te worden.

Henry Cavill

Henry Cavill is een 38-jarige Britse acteur die volgens de bookmakers nummer 2 is op het lijstje van mogelijke nieuwe James Bond acteurs. Cavill kun je kennen van zijn rol als Superman, maar natuurlijk ook als Geralt in de serie The Witcher van Netflix. Wij zien hem wel voor ons als de nieuwe 007!

Idris Elba

Idris Elba staat op de derde plaats in het lijstje. De eveneens Britse acteur (49 jaar) zou de eerste gekleurde James Bond zijn. Hij is bekend als Luther uit de gelijknamige serie, maar heeft veel meer grote rollen op zijn naam staan: Heimdall in het MCU, Roland in The Dark Tower en de stem van Shere Khan in de live action film van The Jungle Book.

Richard Madden

Richard Madden is 34 jaar oud en van Schotse afkomst. Ook hij heeft een uitstraling die goed bij het personage van James Bond past. Madden heeft alle boeken gelezen en de films gezien. Ook houdt hij best van een martini... Maar of hij de rol zelf echt wil spelen of dat mensen hem zelf op de lijst hebben geplaatst, is nog onduidelijk.

Regé-Jean Page

Deze populaire Bridgerton acteur heeft ook zijn naam in de mix gegooid: Regé-Jean Page is een 33 jaar oude Britse acteur. Voor het vrouwelijk publiek zou het zeker geen straf zijn als hij de rol van James Bond op zich neemt! Page voelt zich vereert dat mensen hem als de nieuwe 007 willen zien, maar is er erg nuchter onder. Het zijn tenslotte allemaal nog maar speculaties...

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson wilde tijdens zijn studie graag CIA agent worden. Dat hij intresse heeft in de rol van Bond, is ook geen verrassing. Zijn opa heeft namelijk een Bond schurk gespeeld, maar dat is niet waar 'The Rock' zijn oog op heeft. Hij wil namelijk wel echt 007 spelen. Hij is alleen niet Brits, dus of dit een goed plan is zullen we nog wel horen.

Ryan Reynolds

Deze komische Canadese acteur ziet het ook wel zitten om James Bond te worden. Reynolds is 45 jaar oud en is vooral bekend als Deadpool, maar heeft heel veel grappige rollen op zich genomen. Of hij echt geschikt is als 007 weten wij zo net nog niet... De agent is namelijk een vrij serieuze man en die rol zien wij Ryan Reynolds nog niet spelen!

Andere namen die genoemd worden als opvolger van Daniel Craig zijn: Tom Hiddleston, James Norton, Cillian Murphy, Sam Heughan, Michael Fassbender, Henry Golding en Tom Ellis. Er werd een poosje gesproken over een vrouwelijke James Bond, maar dit idee lijkt van de baan. Daniel Craig vond een vrouw als 007 bijvoorbeeld geen goed idee. Niet omdat hij een vrouw de rol niet gunt, maar omdat hij van mening is dat er voor vrouwen nieuwe iconische personages geschreven worden.

Voorlopig zullen we het nog met speculaties moeten doen, want de zoektocht naar de nieuwe Bond gaat in 2022 beginnen. Voor nu weten we dus nog niet wie de volgende 007 wordt!

 

Bron: MGM, IMDb

Lees ook: Series met de mooiste mannen

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Deze filmattributen hebben het meeste geld opgebracht

  • 20 meest onrealistische dingen die alleen in films gebeuren

  • De sterren & ik

  • Recensie: James Bond - Spectre

  • Ode aan Sean Connery: een greep uit zijn beste films

Zoek in artikelen