• Home
 • Nieuws
 • Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings krijgt een vervolg

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings krijgt een vervolg

Afgelopen jaar kwam een nieuwe Marvel held naar het grote doek in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Shang-Chi is gevlucht voor zijn verleden, maar toch kan hij er niet volledig aan ontsnappen. Wanneer hij opgezocht wordt door een aantal gewelddadige mensen, moet hij zichzelf verdedigen met alles wat hij heeft. Dan is er geen weg meer terug... Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings werd goed ontvangen, dat blijkt ook aan het volgende nieuws: er komt een vervolg!

Bron: Marvel

Destin Daniel Cretton, de schrijver en regisseur van de eerste film, komt ook terug voor het scenario van de tweede film. Wat Shang-Chi zo speciaal maakt in het Marvel universum is dat het de eerste film is met een Aziatische hoofdpersoon. Ook veel van de overige cast is Aziatisch en een groot deel van de film draait om de Oosterse vechtkunst.

Waar gaat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings over?

Shang-Chi heeft zijn leven omgegooid en verhuisde naar Amerika om daar iets anders te gaan doen. Hij werkt bij een parkeerservice met zijn beste vriendin Katy, die niets weet over zijn verleden en denkt dat hij Shaun heet. Wanneer hij opgezocht wordt door leden van de Ten Rings bende wordt hij gedwongen zijn oude vechttalent naar boven te halen. Helaas is Shang-Chi al gevonden en heeft hij weinig andere keus dan naar de bendeleider gaan. Dit blijkt een bekende van hem te zijn. Om zichzelf en het dorp waar zijn moeder vandaan kwam te beschermen, moeten Shang-Chi en Katy (die weigert hem alleen te laten gaan) trainen in vechtsporten om zo zichzelf en anderen te kunnen beschermen.

Bron: Marvel

Wie spelen er in Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings?

De hoofdrol in de Marvel-film wordt gespeeld door Simu Liu, een Canadese acteur. Zijn beste vriendin Katy wordt gespeeld door Akwafina. Andere rollen worden gespeeld door Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu en Ronny Chieng.

Waar gaat het vervolg over?

Helaas weten we nog vrijwel niets over het vervolg op Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, maar we houden je natuurlijk op de hoogte! Wat we wel over de film weten is dat hij in de maak is en de regie opnieuw in handen van Destin Daniel Cretton ligt. Ook weten we dat Cretton bezig is met een serie voor Disney+, maar waar deze over gaat is ook nog een raadsel. Laten we hopen dat de tweede film over Shang-Chi net zo spectaculair wordt als de eerste! Heb jij hem al gezien?

Bron: Marvel

Onze recensie van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings lees je hier.

Bron: Marvel Studios

Lees ook: Eternals komt naar Disney+

Nieuwste artikelen

 • Snow White van Disney krijgt geen dwergen

 • Huizinga 3: Het derde boek - Frank van Pamelen

 • The King's Daughter het nieuwe sprookje met Pierce Brosnan en Kaya Scodelario

 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Uit de keuken van Xi'an Famous Foods van Jason Wang

 • One of us is lying binnenkort te zien bij Netflix

Gerelateerde artikelen

 • De 48 hoogst verwachte films van 2021

 • Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

 • Alle aankomende Disney films

 • Deze films en series verschijnen in de eerste helft van september op Netflix

 • Top 8 Spider-Man films

Zoek in artikelen