Trailer van The Lost City onthuld

The Lost City is een actiekomediefilm met Sandra Bullock en Channing Tatum in de hoofdrol. Loretta Sage is een schrijfster die geweldige avonturenromans schrijft, maar zelf weinig meemaakt. Op de covers van haar boeken staat altijd hetzelfde model, namelijk Alan. Alan denkt dat hij de held uit de verhalen in levende lijve is. Dat kan natuurlijk alleen maar lachen worden... Paramount Pictures heeft zojuist de trailer van de film onthuld.

Eerder werden al beelden van de film uitgegeven, maar dat waren slechts een aantal afbeeldingen. Nu kunnen we van de grappige, avontuurlijke trailer genieten om met onze eigen ogen te zien hoe leuk de combinatie van Bullock en Tatum is! Bekijk de trailer van The Lost City met Sandra Bullock, Channing Tatum en een aantal andere bekende acteurs hier:

In de trailer zien we niet alleen de hoofdrolspelers natuurlijk, maar ook Daniel Radcliffe: hij is de slechterik in dit verhaal. Verder zit er een cameo in met Brad Pitt en daar worden wij best blij van! The Lost City ziet eruit als een heerlijk humoristische film met de nodige actie. Maar waar gaat de film verder over?

Bron: Paramount Pictures

Het verhaal van The Lost City

Loretta wordt tijdens haar tournee ontvoerd, omdat een rijke man denkt dat zij hem kan helpen de schat uit haar laatste boek te vinden. Omdat Alan ervan overtuigd is dat hij held Dash uit haar boeken is, gaat hij achter haar aan om haar te redden. Heel lief, maar eigenlijk is Alan nogal onhandig en heeft Loretta niet zo veel aan hem. Samen proberen ze te overleven in de jungle en moeten ze zien te ontsnappen voor ze gevonden worden door de slechteriken. Ook worden ze even geholpen door een charmante man, iets waar Alan duidelijk niet blij mee is. Hij is er tenslotte toch om Loretta te redden?

Bron: Paramount Pictures

Wanneer kunnen we The Lost City bekijken?

De release voor deze film met Sandra Bulluck en Channing Tatum staat gepland voor maart 2022. Wij kunnen niet wachten om The Lost City te bekijken.

Bron: Paramount Pictures

Lees ook: Eerste beeld uit Harry Potter: Return to Hogwarts is een feit

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • Deze acteurs zijn getrouwd met hun tegenspelers

  • De meest iconische romcoms

  • Dit zijn de laagst scorende films ooit

  • Deze lekkere acteurs zouden we echt niet uit ons bed trappen 

Zoek in artikelen