• Home
  • Nieuws
  • Emma Watson onthult dat ze verliefd was op Tom Felton

Emma Watson onthult dat ze verliefd was op Tom Felton

Wie houdt er nu niet van Harry Potter? Harry en zijn beste vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel zijn kinderen waar veel van ons mee opgegroeid zijn. Ondanks dat hij niet onze favoriete persoon was, hoorde Tom Felton daar ook bij. Emma Watson heeft verteld dat ze verliefd was op Tom Felton toen de Harry Potter films opgenomen werden! In dit artikel lees je alles over haar bekentenis en verliefdheid.

Bron: Warner Bros.

Naar verluidt heeft Emma Watson tijdens de opnames van de Harry Potter reünie Return to Hogwarts verteld hoe verliefd ze op Tom Felton was toen ze begonnen met de opnames van de films. Daar is in de films natuurlijk niets van te zien: Tom Felton speelt Draco Malfoy, een leerling aan wie Harry en zijn vrienden geen grotere hekel kunnen hebben. Dat gevoel is wederzijds, want Draco is beledigd dat Harry hem niet als vriend verkozen heeft boven de arme Ron en het 'modderbloedje' Hermelien. Dit verhaal wekt zeker niet de indruk dat Emma een oogje op Tom had, die drie jaar ouder is dan de actrice. Toch was het zo: ET Canada beweert dat zij er alles over vertelt in de aankomende Harry Potter reünie.

¨Ik liep het lokaal in waar we les hadden,¨ vertelde Emma. ¨De opdracht was een tekening maken van hoe je dacht dat God er uit zou zien, en Tom had een meisje met een achterstevoren pet op een skateboard getekend. En ik weet gewoon niet hoe ik het moet zeggen - ik werd verliefd op hem.¨

(¨I walked into the room where we were having tutoring. The assignment that had been given was to draw what you thought God looked like, and Tom had drawn a girl with a backward cap on a skateboard. And I just don’t know how to say it — I just fell in love with him.¨)

Bron: Warner Bros.

Emma Watson vertelde verder dat ze iedere dag op de nummerlijst keek om te zien waar Tom stond. Zijn nummer was nummer 7 en als Emma zijn naam ook op de lijst zag staan, was ze die dag extra blij.

Tom is drie jaar ouder dan Emma en wist dat ze een crush op hem had. Hij zag haar echter als een klein zusje en niets meer. Felton herinnert zich dat zijn haar en make up gedaan werden toen iemand hem vertelde dat ze verliefd op hem was.

¨Ik werd erg beschermend tegenover haar,¨ zei Tom Felton. ¨Ja, ik heb altijd een zwak voor haar gehad en dat is nog steeds zo.¨

(¨I became very protective over her. Yeah, I’ve always had a soft spot for her and that continues to this day.¨)

Bron: HBO Max

Wij zijn erg benieuwd naar de Harry Potter reünie Return to Hogwarts, waarin we al onze favoriete acteurs weer zullen zien. Natuurlijk zijn we ook benieuwd wat Emma Watson verder te zeggen heeft over haar verliefdheid op Tom Felton!

 

Bronnen: Warner Bros., HBO Max, ET Canada

Lees ook: Nieuwe beelden van Harry Potter special Return to Hogwarts uit

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • De allerbeste Harry Potter behind the scenes momenten

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

Zoek in artikelen