• Home
 • Nieuws
 • Eerste beelden van Jurassic World: Dominion zijn uit

Eerste beelden van Jurassic World: Dominion zijn uit

Fans wachten al een hele tijd op de nieuwe Jurassic World film. In eerste instantie zou hij in de zomer van 2021 uitkomen, maar daar stak de pandemie een stokje voor. Gelukkig staat de film nog steeds op de planning en is het over een paar maanden zo ver. Jurassic World: Dominion zal dan in de bioscopen verschijnen. Recent zijn de eerste beelden van de film door Universal Pictures gedeeld. Bekijk ze hier!

Bron: Universal Pictures

Waar gaat Jurassic World: Dominion over?

Dominion is de derde film in de Jurassic World reeks en daarmee de zesde film in de Jurassic Park franchise. Chris Pratt speelt de rol van dinosaurustrainer Owen Grady, die precies weet hoe hij met de oeroude wezens om moet gaan en veel respect voor hen heeft. Er is nog geen trailer uitgekomen, maar dat de eerste beelden nu vrijgegeven zijn is een stap in de goede richting! De film speelt zich vier jaar na het einde van Jurassic World: Fallen Kingdom af. De dinosaurussen zijn van het eiland gekomen en hebben zich inmiddels over de hele wereld verspreid. Op de foto hierboven zie je een dinosaurus die in een sneeuwachtig landschap is beland, iets waar het prehistorische dier niet voor gebouwd is. Wat zal dit betekenen voor de mensheid - maar ook voor het voortbestaan van de oude wezens?

"He's not too far from where the dinosaurs got out in the last film," zegt regisseur Trevorrow. "The parasaurs are in danger of being poached. There's a lot of shady types out there who want to get their hands on dinosaurs, so he's working to protect them." (¨Hij is niet heel ver van de plek waar de disosaurussen ontsnapten in de vorige film. De parasauriërs dreigen te worden gestroopt. Er zijn een hoop verdachte types die de dinosaurussen in handen willen krijgen, dus hij [Chris Pratt] doet zijn best om ze te beschermen.¨)

Bekijk hier de tweet van Universal Pictures over de nieuwe beelden:

 

Ben jij al benieuwd naar Jurassic World: Dominion? Wij wel!

Wie spelen er een rol in Jurassic World: Dominion?

Chris Pratt is terug als Owen Grady, de hoofdpersoon in het verhaal. Daarnaast is Bryce Dallas Howard weer van de partij als Claire Dearing. Ook is Jeff Goldblaum opnieuw te zien, die al in de Jurassic Park films zat en nu terug is in dezelfde rol. Ook Laura Dern, Sam Neill, BD Wong en Mamoudou Athie keren terug.

Wanneer kunnen we Jurassic World: Dominion bekijken?

Op 9 juni komt de nieuwe film in de bioscoop. Kijk jij voor die tijd de andere films nog eens?

 

Bron: Universal Pictures

Lees ook: Grote films die uitkomen in 2022

Nieuwste artikelen

 • Deze boeken moeten ze nog een keer verfilmen (maar dan goed!)

 • Alles wat we weten over The Princess Diaries 3

 • Trailer van Marvel's Moon Knight is uit

 • Deze series en films hebben wereldwijd het langst op nummer 1 gestaan op Netflix

 • 10 tv en film eindes die veranderd zijn omdat ze te duister waren

Gerelateerde artikelen

 • 18 x de leukste filmseries

 • Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

 • Jurassic World 2 wordt nog enger, spannender én echter

 • 100 films en series worden van Netflix verwijderd

 • Jennifer Lawrence en Chris Pratt samen in de nieuwe trailer van Passengers!

Zoek in artikelen