Red Notice 2 en 3 aangekondigd

Red Notice is de duurste film die Netflix ooit gemaakt heeft. Met een sterrencast die bestaat uit onder andere Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds moet er natuurlijk wel een hoop geld uitgegeven worden. Rawson Marshall Thurber, de regisseur, verdiende er ook aardig aan. Toch heeft Netflix de gok gewaagd en dat heeft goed uitgepakt: de film werd goed bekeken en ondanks dat critici de film niet goed beoordeelden, vonden Netflix kijkers hem over het algemeen leuk. Dat is wel te merken aan dit goede nieuws: er komt een Red Notice 2 en 3 aan!

Bron: Netflix

Er wordt gezegd dat Thurber al begonnen is met schrijven van de vervolgdelen, maar dat is niet het enige grote nieuws. De films zullen meteen na elkaar opgenomen worden, zoals wel vaker gedaan wordt bij grote titels. Red Notice 2 en 3 zullen dus beide opgenomen worden en daardoor weten we, zodra de opnames begonnen zijn, zeker dat deel 3 ook komt. Het gebeurd nog wel eens dat uiteindelijk de derde film bijvoorbeeld niet gemaakt wordt, maar dat zal bij opnames als deze niet zo zijn.

Over de casting wilde Netflix nog niets zeggen, maar de kans dat Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot terugkomen is groot.

Thurber werkte al eerder met Dwayne Jonhson aan de films Skyscraper en Central Intelligence. De twee lijken goed met elkaar samen te werken, aangezien de samenwerking voortzet en beide mannen veel geld oplevert.

Het feit dat Red Notice 2 en 3 achter elkaar opgenomen wordt, laat zien dat er veel vertrouwen is in de cast en crew, maar ook in het verhaal en het succes daarvan. 

Bron: Netflix

Wanneer komen Red Notice 2 en 3?

Hier zullen we nog heel veel geduld voor moeten hebben. Aangezien het schrijven pas recent is begonnen, zullen de opnames naar alle waarschijnlijkheid pas begin 2023 starten. Ook moet er natuurlijk rekening worden gehouden met de beschikbaarheid van de drie supersterren die naar alle waarschijnlijkheid de hoofdrollen weer zullen vertolken.

Houd onze website in de gaten, want zodra er nieuwe informatie komt, laten wij het je weten!

 

Bronnen: Deadline, Netflix

Lees ook: Opnames Shadow and Bone seizoen 2 begonnen

Nieuwste artikelen

  • Snow White van Disney krijgt geen dwergen

  • Huizinga 3: Het derde boek - Frank van Pamelen

  • The King's Daughter het nieuwe sprookje met Pierce Brosnan en Kaya Scodelario

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Uit de keuken van Xi'an Famous Foods van Jason Wang

  • One of us is lying binnenkort te zien bij Netflix

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Zoek in artikelen