Totally Spies krijgt een nieuw seizoen

Keek jij vroeger ook zo graag naar Totally Spies? De serie over de scholieren Sam, Alex en Clover die stiekem undercover agenten zijn, hebben veel van ons gekeken. Het was altijd heerlijk om te zien met welke gadgets Jerry nu weer aan zou komen voor de meiden en op wat voor avontuur ze vervolgens gestuurd werden. Goed nieuws voor fans van de serie: er komen namelijk nieuwe afleveringen van Totally Spies aan! Lees hier alles wat we weten over de aankomende afleveringen.

Thomas Astruc, de maker van de animatieserie en tevens de regisseur, maakte op Twitter bekend dat er een nieuw seizoen van de nostalgische serie aankomt. Op Instagram postte @totallyspieschannel het goede nieuws ook:

 

 

Het bericht postte Astruc al op 9 januari op Twitter, maar het duurde even voordat mensen doorhadden wat hij daadwerkelijk gezegd had. Nu lijkt iedereen op de hoogte en komen er vooral heel veel enthousiaste reacties op dit goede nieuws!

Waar gaat Totally Spies over?

Sam, Alex en Clover werken voor Wolrd Organization of Human Protection (WOOHP). DIt is een Amerikaanse organisatie die spionnen heeft die voor hen werken. Het kan zijn dat de serie je doet denken aan Charlie's Angels. Als je goed oplet, zul je in de Frans-Canadese animatieserie ook verwijzingen zien naar spionnenfilms zoals James Bond en Austin Powers, maar ook naar Beverly Hills 90210. De meiden wonen namelijk in Beverly Hills. Iedere aflevering worden de meiden door Jerry naar zich toegehaald. Hij is de baas van WOOHP en hij geeft ze hun volgende missie. Ook krijgen ze nieuwe gadgets waar ze mee kunnen werken.

Bron: Cartoon Network

De voorgaande seizoenen van Totally Spies

Er zijn zes seizoenen van Totally Spies gemaakt. Deze serie was in Nederland tussen 2001 en 2014 te zien bij bijvoorbeeld Nickelodeon en Fox Kids. Nu komt er dus een zevende seizoen! Over de release is helaas nog niets bekend, maar de voorgaande seizoenen zijn voor de ongeduldigen onder ons wel te bekijken op YouTube. Ben jij klaar voor een grote dosis nostalgie en spionnenwerk? 

 

Bron: Cartoon Network

Lees ook: Alles wat we weten over The Princess Diaries 3

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Deze series krijgen een nieuw seizoen

  • Deze tv-series krijgen volgend jaar een nieuw seizoen

  • Redenen waarom er gewoon een nieuw seizoen van Gilmore Girls moet komen

  • Nieuwe beelden Gilmore Girls!

  • Televisieseries die vernieuwd worden en in de gevarenzone zitten

Zoek in artikelen