• Home
  • Nieuws
  • Nieuwe beelden van Bridgerton seizoen 2 te zien

Nieuwe beelden van Bridgerton seizoen 2 te zien

We hebben allemaal ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen van Bridgerton. We hebben er even op moeten wachten, maar de release staat bijna voor de deur. Natuurlijk hebben trouwe fans en lezers van de boeken van Julia Quinn al van alles gespeculeerd over het tweede seizoen en hoeveel het zal lijken op het boek De verliefde graaf, maar tot nu toe hebben we het alleen moeten doen met een aankondiging van het seizoen en een kleine scène uit een aflevering. Nu hebben we goed nieuws: er zijn nieuwe beelden van Bridgerton seizoen 2 te zien!

Bron: Netflix

Netflix deelde de nieuwe beelden en wij kunnen, net als Eloise en Penelope, niet wachten om het er over te hebben! De tekst die Netflix bij de nieuwe beelden deelde op Facebook is: ¨My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?¨ Wij zijn het natuurlijk helemaal met hen eens!

We zien op de foto's verschillende van onze favoriete personages terug (al moeten we helaas Regé-Jean Page missen), zoals de broeders Bridgerton, maar ook Daphne, de dames uit familie Featherington, de koningin...

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Wij kunnen niet wachten om te zien wat Lady Whistledown allemaal te melden heeft over deze belangrijke leden van de ton. Maar we weten natuurlijk ook dat er nieuwe mensen op het toneel verschijnen. Geen zorgen, ook van hen hebben we beelden voor je!

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Daarmee bedoelen we natuurlijk de zussen Sharma. Anthony, over wie het tweede seizoen van Bridgerton zal gaan, heeft zijn zinnen gezet op de charmante en natuurlijk beschikbare Edwina Sharma. Je zou zeggen dat iemand als Anthony dit gemakkelijk voor elkaar zou kunnen krijgen, maar dan heb je nog geen rekening gehouden met haar zus, Kate. Zoals je op de foto's kunt zien, is Kate een pittige dame die het helemaal niet nodig vindt om het zware of gevaarlijke werk aan de mannen over te laten. Zij is er niet zo zeker van dat Anthony de beste keus voor haar zusje is, waardoor Anthony het niet makkelijk heeft met het inpakken van Edwina.

Een lang verhaal kort: de nieuwe beelden van Bridgerton seizoen 2 zijn uitnodigend en we kunnen niet wachten om de afleveringen te zien die er bij horen! Ja, we zullen echt nog even geduld moeten hebben, maar we weten nu al dat we weer volop kunnen gaan zwijmelen en genieten van de gebeurtenissen uit de Londense ton. En wees nou eerlijk: wie zou er niet met Anthony Bridgerton willen dansen?! Vanaf 25 maart is Bridgerton seizoen 2 te zien op Netflix.

Bron: Netflix

 

Bron: Netflix

Lees ook: Deze series en films hebben wereldwijd het langst op nummer 1 gestaan op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • De beste huidige kostuumdrama series

  • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

  • Zo werden de seksscènes in Bridgerton gemaakt

Zoek in artikelen