Eerste trailer Pinocchio is uit

Guillermo Del Toro is een Acadamy Award winnende filmmaker. Wanneer hij aan een nieuw project werkt, zijn fans van over de hele wereld razend enthousiast en benieuwd naar wat hij voor hen in petto heeft. Del Toro stelt niet teleur: ditmaal is hij bezig met een bewerking van Pinocchio, maar niet zomaar een! Wat er zo bijzonder is aan deze film zie je in dit artikel, dus lees snel verder!

Bekijk hier de teaser trailer voor Guillermo Del Toro's Pinocchio:

Guillermo Del Toro's Pinocchio

In de teaser trailer zien we Japie Krekel, die de kijker een verhaal gaat vertellen over wat hij mee heeft gemaakt. Het bijzondere aan deze film is niet alleen dat het een stop motion film is, maar ook nog eens een musical! Guillermo Del Toro pakt groot uit en we zijn ook erg benieuwd naar het resultaat. De filmmaker geeft nog iets bijzonders aan over de film: hij is niet alleen geïnspireerd door het originele verhaal van Pinocchio, maar ook door Frankenstein! In een interview met Collider legt Del Toro uit waarom:

¨The flip-side for me [has] always been Pinocchio and Frankenstein, are the same story. Because essentially, that’s the same story.¨ (Het keerpunt is voor mij altijd geweest dat Pinocchio en Frankenstein hetzelfde verhaal zijn. Want in essentie is het verhaal van beide hetzelfde.¨)

We zijn heel benieuwd hoe dit er uit gaat zien in de film!

Bron: Netflix

De cast van Guillermo Del Toro's Pinocchio

Ewan McGregor spreekt de stem van Japie Krekel in. Gregory Mann doet de stem van Pinocchio en David Bradley die van Geppetto. Verder werken de volgende acteurs mee aan Pinocchio: Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz en Tilda Swinton.

Dat Ewan McGregor kan zingen, heeft hij al meerdere malen bewezen. Zowel in Moulin Rouge als in de Disney live action film van Beauty and the Beast, waar hij de stem van Lumière deed. We zijn daarom ook erg benieuwd naar de liedjes die in Pinocchio van Guillermo Del Toro voorbij zullen komen en de zangstem van de andere acteurs.

Wanneer kunnen we Guillermo Del Toro's Pinocchio bekijken?

Daar hebben we nog een hoop geduld voor nodig. De Netflix release voor de stop motion musical is gepland voor december 2022. Helaas!

 

Bronnen: Netflix, Collider

Lees ook: Vaiana sequel serie heeft een regisseur

Nieuwste artikelen

  • Een gevoelige snaar - Julia Quinn

  • Licht in de vlam - Jennifer L. Armentrout

  • Liefde en dood in de rode stad - Rindert Kromhout

  • Het jaar rond - Cathy Bramley

  • Onze aanraders voor Netflix in maart 2024

Gerelateerde artikelen

  • Disney's live-action Pinocchio cast onthulling met o.a. Tom Hanks

  • Recensie: The Strain

  • Pinocchio sterrencast onthuld door Netflix

  • Hellboy 3 nog altijd een optie

  • Pacific Rim: Uprising wordt heel anders dan zijn voorganger

Zoek in artikelen