• Home
  • Nieuws
  • Alles wat we weten over Pirates of the Caribbean 6

Alles wat we weten over Pirates of the Caribbean 6

Wie houdt er nu niet van Pirates of the Caribbean? De doorgedraaide maar grappige Jack Sparrow (of moeten we zeggen: captain Jack Sparrow) is de slechtste piraat waar we ooit van hebben gehoord - maar we hebben tenminste van hem gehoord. Na vijf succesvolle avonturenfilms hebben zowel de makers als fans er nog geen genoeg van en dat blijkt uit het volgende nieuws: Pirates of the Caribbean 6 komt eraan! Hier lees je alles wat we tot nu toe weten over Pirates of the Caribbean 6.

Bron: Walt Disney Studios Home Entertainment

Pirates of the Caribbean is gebaseerd op de gelijknamige attractie in Disneyland. De eerste film kwam al uit in 2003 en sindsdien zijn mensen van over de hele wereld een beetje verliefd geworden op de leuke en gekke personages uit de films. 

De cast van Pirates of the Caribbean 6
Wat betreft de cast zijn er lang allerlei geruchten verspreid. De hoofdrolspeler, Johnny Depp, is ontslagen nadat hij werd aangeklaagd door zijn ex-vrouw, Amber Heard. Zij beschuldigde Depp van huiselijk geweld, maar de acteur heeft in de zomer van 2022 deze rechtszaak gewonnen. Fans hoopte dat hij daardoor alsnog terug zou keren als Jack Sparrow, maar helaas, dat is verre van bevestigd. Sean Bailey, de producer van de film, heeft aangegeven dat hij nieuwe energie en vitaliteit naar de film wil brengen en dat Johnny Depp niet terugkeert in Pirates deel 6. Laten we hopen dat er tenminste nog over hem gesproken zal worden, want spraakmakend was het personage altijd zeker!

Ondanks dat er nog geen officiële bekendmaking geweest is, zijn we er vrij zeker van dat Kaya Scodelario terug zal keren in de zesde film, omdat ze een contract heeft getekend waarin ze toegezegd heeft terug te keren als er een zesde film zou komen. De actrice speelt de rol van Carina Barbossa, de verloren dochter van kapitein Barbossa. Als Carina terugkomt, denken en hopen we dat ook Henry Turner terug zal keren in Pirates of the Caribbean 6. Hij is de zoon van Will en Elizabeth, die het aan het eind van de vijfde film voor elkaar krijgt om zijn vader te bevrijden van het vervloekte schip: de Flying Dutchman. Ook gaan er geruchten dat Margot Robbie (Suicide Squad) in de film zal spelen, maar dit blijft voorlopig nog enkel bij geruchten. Een stukje aan het einde van de vijfde film, Salazar's Revenge, kan een hint zijn naar de terugkeer van Will en Elizabeth. Laten we het hopen! Producent Jerry Bruckheimer heeft in een interview in ieder geval gezegd dat het nieuwste deel van de franchise een zal worden met bijna alleen maar vrouwen. 

Bron: Walt Disney Studios Home Entertainment

De extra scène aan het einde van Salazar's Revenge (ook wel bekend als Dead Men Tell No Tales) zien we Will, die wakker schrikt, om vervolgens te denken dat hij een nachtmerrie heeft wanneer hij Davy Jones ziet staan. Davy Jones was toch dood, of niet soms? Het is dus zeker mogelijk dat hij terugkeert in de nieuwe film, maar ook hierover is nog niets bevestigd. 

We hebben helaas geen idee wanneer Pirates of the Caribbean 6 uit zal komen, maar we vermoeden dat we hier nog een hele tijd op moeten wachten.

Bron: Walt Disney Studios Home Entertainment

Lees ook: The King's Daughter het nieuwe sprookje met Pierce Brosnan en Kaya Scodelario

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • 18 x de leukste filmseries

  • De eerste teaser trailer van Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tails is uit!

  • Johnny Depp toch in Pirates of the Caribbean 6?

  • Deze acteurs zijn te zien in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

  • Zo zien filmscènes eruit zonder special effects

Zoek in artikelen