Dit is wat we weten over Jumanji 4

Jumanji 4 (of Jumanji 3 als je de focus legt op de nieuwere films) heeft veel vertraging opgelopen. Nadat Jumanji: The Next Level in 2019 zo een groot succes was werd het al snel duidelijk dat er nog een vervolg zou komen, maar daar moeten fans nog even op wachten. Actrice Karen Gillian heeft een teleurstellende update gegeven. Benieuwd? In dit artikel zetten we speciaal voor onze lezers op een rijtje wat we tot nu toe weten over Jumanji 4. 

Jumanji 
De Jumanji-reeks is gebaseerd op de originele film uit 1995, met Robin Williams. In Jumanji: Welcome To The Jungle gaan 4 tieners  een computerspel spelen waar ze vervolgens zelf in belanden, in de vorm van de karakters die ze hebben gekozen. Al snel komen ze erachter dat dit een kwestie van leven en dood is. Om het spel te verslaan moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten. In Jumanji: The Next Level belanden ze opnieuw in dit spel, maar het spel is veranderd. Ze moeten één van hun vrienden redden en ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld. In de reeks zien we Jack Black, Dwayne Johnson, Kevin Hart en Karen Gillan. Die laatste heeft nu een update gegeven over het filmen van het vervolg. 

Karen Gillan
Karen Gillan speelt het videospel personage Ruby Roundhouse in de nieuwe Jumanji films. Tijdens een interview over haar nieuwe film Dual werd Gillan gevraagd hoe het zit met het vervolg van Jumanji. Haar reactie was: "Ik weet het niet. Ik denk dat we nog een film gaan maken, maar de vraag is wanneer. Dat is iets dat niemand nog weet."

Bron: Sony Pictures Releasing

Verschillende redenen 
Dat de film zo traag op gang komt heeft meerdere redenen. De eerste was de pandemie, maar de hoofdrolspelers hebben nu allerlei andere projecten lopen. De keuze lijkt ook bij Dwayne Johnson te liggen. Het ligt eraan welk project hij als eerste op wil pakken, maar het kan zomaar nog jaren duren voordat we Jumanji 4 kunnen zien. Het zal in ieder geval plaatsvinden na Red One, een nieuwe film met Dwayne Johnson die hij samen maakt met regiseur Jake Kasdan (overigens ook de regiseur van de Jumanji-reeks). 

 

 

 

 

 


 

 

Nieuwste artikelen

  • Alles wat beweegt - Susan Smit

  • De terugkeer - Tina van Dijk

  • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

  • Ze kwamen ons halen - Martine Letterie

  • 12 Nederlandse YA auteurs om te volgen

Gerelateerde artikelen

  • 12 acteurs die veranderingen eisten in bekende films

  • Deze films en series verschijnen in september op Netflix

  • Recensie: Jumanji: Welcome to the Jungle

  • Red Notice 2 en 3 aangekondigd

  • De beste momenten van de Oscars 2015

Zoek in artikelen