Trailer Thor: Love and Thunder is uit

Nog drie maanden en dan is Thor: Love and Thunder in de bioscoop te zien! Fans keken al een tijdje uit naar de eerste trailer en eindelijk is hij er! Het is alweer de vierde Marvel Cinematic Universe-film over Thor. Chris Hemsworth is in deze film niet de enige Thor, Jane Foster (Nathalie Portman) groeit namelijk uit tot Mighty Thor. Bekijk hier nu alvast de trailer. 

Eerdere delen
In Thor leren we de machtige Noorse dondergod kennen. Het is een sterke en arrogante krijger. Zijn roekeloze acties blazen een eeuwenoude oorlog weer nieuw leven in en voor straf wordt hij verbannen naar de aarde waar hij onder de mensen moet leven. Thor moet bewijzen dat hij een held is als hij een vijand moet zien te verslaan. In het tweede deel, Thor: The Dark World, komen werelden in botsing als een vijand de wereld in een eeuwige duisternis dreigt te hullen. Samen met Jane Foster moet Thor een verbond aangaan met zijn slechte broer, Loki. In Marvel’s Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangen genomen aan de andere kant van het universum – terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok.

Thor: Love and Thunder
In Thor: Love and Thunder keert Thor, gespeelt door Chris Hemsworth, natuurlijk terug als Herald of Thunder. Naast de trailer is er ook een officiele korte inhoud gedeelt over wat we in de film te zien zullen krijgen. Thor staat tegenover een nieuwe schurk, Gorr the God Butcher (Christian Bale). Hij is uit op het uitsterven van Goden. Op hem te kunnen verslaan heeft Thor de hulp nodig ban King Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en zijn ex-vriendin Jane Foster. Anderen bekende gezichten zijn Sif (Jaimie Alexander), Grandmaster (Jeff Goldblum) en Peter Quill / Star-Lord (Chris Pratt). 

Bron: Marvel 

Trailer
Met Doctor Strange in the Multiverse of Madness die in een paar weken uitkomt is er genoeg te zien voor fans van het Marvel Cinematic Universe. Marvel Studios heeft nu de trailer van de film Thor: Love and Thunder, geregiseerd door Taika Waititi, online gezet. 

Bekijk hier de trailer van Thor: Love and Thunder: 

Avengers
De samenvatting en trailer hinten op een (gedeeltelijke) Avenger-film. Aangezien het bekend is dat the Guardians of the Galaxy een rol spelen in de film. Zoals gewend in het Marvel Cinematic Universe geeft de studio nog niet veel details vrij. Deze film is de 29ste film, maar zoals we weten komt Doctor Strange eerder uit. Die film zou zomaar het perspectief van de komende Marvel-films kunnen veranderen. 

Wanneer is Thor: Love and Thunder te zien? 
Zet het maar alvast in je agenda: Thor: Love and Thunder is vanaf 7 juli in de Nederlandse bioscoopzalen te zien. Duurt dat nog te lang? Op 4 mei kun je genieten van de tweede Doctor-Strange-film. 

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • De 5 beste Marvel slechteriken

  • Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

  • De leukste geïmproviseerde Marvel scènes

  • Loki keert terug in zijn eigen serie

  • Thor 3 staat op de planning!

Zoek in artikelen