Legacies stopt na vier seizoenen

De tv-serie Legacies stopt. Dat kondigde The CW aan. De spinoff van The Originals houdt er na vier seizoenen mee op. De serie deed het niet slecht, maar the CW moet de laatste tijd moeilijke keuzes maken. De laatste aflevering van het vierde en laatste seizoen van Legacies komt op 16 juni uit. Het Vampire Diaries tijdperk van dertien jaar komt daarmee tot een eind. 

Legacies
Legacies speelt zich af in dezelfde wereld als The Vampire Diaries en The Originals en richt zich op Hope Mikaelson, de tienerdochter van Niklaus en Hayley. De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School for the Young and Gifted. Naast Hope leren we Lizzie en Josie kennen (de tweeling van Alaric) en andere jongvolwassenen met bovennatuurlijke krachten! Zullen zij de helden worden die ze willen zijn, of worden zij de slechteriken die ze zijn geboren? Legacies is de tweede spin-off serie in de franchise en is de opvolger van The Originals, die van 2013 tot 2018 te zien was. 

Legacies seizoen 2
In het eerste seizoen van Legacies heeft Hope Mikaelson zich opgeofferd. En nu is ze gewist uit iedereens geheugen. Dit gebeurde op het moment de ze de heldimensie ‘Malivore’ in sprong. Niemand kan zich Hope herinneren en voor nu moet de Salvatore School for the Young and Gifted verder zonder haar. 

Bron: The CW

Legacies seizoen 3
Door de coronapandemie was het einde van seizoen 2 erg abrupt. Het seizoen zou eigenlijk uit 20 afleveringen bestaan, maar toen moesten ze het verhaal in 16 afleveringen stoppen. Aan het einde van aflevering 16 van seizoen 2 zagen we dat de necromancer een wapenstilstand voorstelde. Hij zal iedereen die hij heeft vermoord weer tot leven wekken, waaronder Landon, als Lizzie een spreuk zou uitvoeren waarbij Josie's zwarte magie naar hem zou worden overgedragen. Iedereen hield zich aan de afspraak, maar aan het eind bleek dat zowel Landon als Hope niet wakker werden... 

Legacies stopt
Behalve dat Legacies stopt zijn er nog meer veranderingen bekend gemaakt. Actrice Kaylee Bryant komt niet meer terug voor de finale. Zij speelde Josie Saltzman, een heks en student van de Salvatore school. Zij was voor het laatst te zien in de negende aflevering van seizoen 4. Josie nam afscheid van Finch Tarrayo (Courtney Bandeko) en zus Lizzie (Jenny Boyd), maar nog even en dan nemen wij afscheid van alle personages. Maker Julie Plec zal alleen niet stilzitten want zij brengt de nieuwe serie van Vampire Academy uit. 

Nieuwste artikelen

  • Schrikkeldag - Inge Spaan

  • Dwaalspoor - Colin Dexter

  • De terugkeer van Rachel Price - Holly Jackson

  • Het hart van een giraf is ongelooflijk groot - Sofia en Amanda Chanfreau

  • Al het blauw van de hemel - Mélissa Da Costa

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

  • Dit is waarom Klaus en Caroline in The Vampire Diaries nooit een relatie hebben gekregen

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

Zoek in artikelen