• Home
 • Nieuws
 • Maak je eigen kalender met wanneer je favoriete serie uitkomt met een nieuw seizoen

Maak je eigen kalender met wanneer je favoriete serie uitkomt met een nieuw seizoen

Wil jij de nieuwste afleveringen van je favoriete serie niet missen? Maak dan een kalender met de releasedate van de nieuwste seizoenen van je favoriete series! Wil je een kalender maken, maar kom je ideetjes te kort? Wij hebben voor de komende maanden al een paar favorieten gevonden. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder, zo kom jij de zomer door!

Mei - Stranger Things
Vanaf 27 mei kun je nog een aantal avonden vrij houden! Het vierde seizoen van Stranger Things is komt dan naar Netflix. Het is ook meteen een favoriet voor juni, want op 1 juni komt de tweede helft van het vierde seizoen naar de streaminggigant! In Stranger Things krijgt het stadje Hawkins te maken met een vreemde verdwijning van een jongen genaamd Will Byers. Zijn moeder Joyce Byers en zijn vrienden Mike, Lucas en Dustin geloven geen moment dat hij van huis is weggelopen en doen er alles aan om hem terug te vinden. Dan ontmoeten Mike, Lucas en Dustin een meisje genaamd Eleven. Ze blijkt bovennatuurlijke krachten te hebben en samen gaan ze op zoek om de waarheid met wat er met Will gebeurd is te achterhalen.

Bron: Netflix

Juni - Peaky Blinders
Fans in het Verenigd Koninkrijk hebben het zesde en laatste seizoen van Peaky Blinders ondertussen al kunnen bekijken, maar in Nederland kunnen wij op 10 juni van de laatste afleveringen genieten! Heb je een opfrisser nodig of wil je weten waar de serie over gaat? De familie Shelby staat aan het roer van Peaky Blinders, een gevreesde bende die bekend staat om hun petten waarin ze scheermesjes naaiden. Tot nu toe heeft de bende voornamelijk geld verdiend met illegale weddenschappen, bescherming bieden en de zwarte markt. Maar wanneer er een krat met geweren vermist raakt uit de plaatselijke wapenfabriek, ziet Thomas Shelby kans om de criminele activiteiten te verbreden.

Bron: Entertainment One Benelux

Juli - Virgin River
Virgin River mag niet ontbreken op je kalender. In juli komt het vierde seizoen van Virgin River naar Netflix! Dit is niet het laatste seizoen, aangezien een vijfde al is aangekondigd! In Virgin River verhuist Melinda Monroe van het grote Los Angeles naar een klein gehucht dat Virgin River heet. De advertentie waarop ze reageerde, beloofde haar een gezellige praktijk om in te werken en een mooie blokhut om in te wonen. Bij aankomst blijkt al gauw dat dit loze woorden waren. De blokhut is vervallen en de dokter die in de praktijk werkt, is een chagrijn die haar niet in de buurt wil hebben. Mel wil echter niet terug naar LA omwille van persoonlijke redenen, en op aandringen van enkele lokale bewoners besluit ze Virgin River een kans te geven.

Bron: Netflix

Nieuwste artikelen

 • Zij die achterbleef – Jean Kwok

 • Professor Prank - Jozua Douglas

 • De scheepsdochter - Anne Jacobs

 • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

 • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

 • De beste huidige kostuumdrama series

 • 21 romantische series die je wil zien

 • 12 acteurs die veranderingen eisten in bekende films

 • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

 • Recensie: Virgin River - seizoen 1

Zoek in artikelen