• Home
  • Nieuws
  • Mel Gibson geeft informatie over Lethal Weapon 5

Mel Gibson geeft informatie over Lethal Weapon 5

Fans van Lethal Weapon moesten even op adem komen na de dood van Richard Donner in juli 2021, maar Mel Gibson heeft inmiddels toch beter nieuws. De acteur volgt de overleden ster op als regisseur naast zijn rol die hij voort zal zetten in dit vijfde deel. Volgens Gibson is Lethal Weapon 5 nog steeds actief in de maak en wordt er aan de screenplay gewerkt. Benieuwd wat al bekend is? Lees dan snel verder!

Lethal Weapon
Riggs' eenzame huiselijke leven en het tragische verlies dat hem aanzet tot een roekeloze onverschilligheid voor zijn eigen veiligheid, worden nu scherper in beeld gebracht. We zien die roekeloosheid in nieuwe scènes die de verschillen tussen de twee agenten onderstrepen. Murtaugh, net 50 geworden, zoekt bevestiging van zijn vaardigheden op de schietbaan. Riggs, die er niet mee zit of hij zijn volgende verjaardag al of niet zal halen, loopt onverstoorbaar in het schootsveld van een sluipschutter op een schoolplein. 

Lethal Weapon 5
Volgens Gibson zal het verhaal van Lethal Weapon 5 hetzelfde blijven als wat Richard Donner al van plan was. Er gingen al langer geruchten rond over Lethal Weapon 5. De film zou regisseur Richard Donner terug laten komen naast Mel Gibson en Danny Glover, maar alle plannen zijn op pauze gezet toen Donner in juli 2021 kwam te overlijden. Gibson heeft die plannen snel opgepakt en zit in de director's chair terwijl hij ook te zien is als zijn personage Martin Riggs. 

Bron: Warner Home Video

Plot
Waar het verhaal over zal gaan is nog niet bekend. Aan het einde van Lethal Weapon 4 werden twee baby's geboren. Het lijkt er daarom op dat er een vader-opa-(klein)zoon verhaallijn aan te pas komt. 

Cast 
Over de anderen bekenden gezichten van de cast, Joe Pesci, Rene Russo, Chris Rock en Steve Kahan is nog niks bekend. 

Overname
"Ja, ik regisseer de film. Ik kijk er echt naar uit," zei Gibson "Ik wou dat ik deze niet regisseerde. Ik wou dat Richard Donner hier nog was om het te doen, maar hij verliet ons voortijdig, Hij vroeg me eerder om het te doen. 'Hé jongen, als ik het niet haal, neem jij de teugels in handen, hè?'"

Nieuwste artikelen

  • Sleutel tot de wijsheid - Nora Roberts

  • Recensie: De Smurfen 2: De Gevangene van de Groene steen I 4 hartjes

  • Johanna Mo - Het donkere woud

  • Niki - Christos Chomenidis

  • Chicklit.nl Feelgood boek van het jaar 2023: dit is de top 3

Gerelateerde artikelen

  • Een vervolg op The Passion of the Christ

Zoek in artikelen