• Home
  • Nieuws
  • Zo zit het echt met de terugkomst van Regé-Jean Page in Bridgerton seizoen 3

Zo zit het echt met de terugkomst van Regé-Jean Page in Bridgerton seizoen 3

Geruchten gingen rond dat Regé-Jean Page, die wij kennen als de knappe Duke of Hastings in het eerste seizoen van Bridgerton, terug zou komen voor het derde seizoen. Inmiddels heeft de acteur zelf duidelijkheid gegeven over zijn rol in de kostuum drama serie van Netflix. Ben jij benieuwd of Regé-Jean Page in Bridgerton seizoen 3 te zien is? Lees dan snel verder!

The Duke of Hastings

De terugkomst van Regé-Jean Page in Bridgerton seizoen 3 is een groot gerucht geweest. Voor seizoen twee gingen dezelfde geruchten rond, die snel werden uitgedoofd. Acteur Regé-Jean Page heeft inmiddels zelf bekend gemaakt dat het niet waar is. We zullen dan ook niet kunnen genieten van de terugkomst van Regé-Jean Page in Bridgerton seizoen 3. 

 

Bridgerton
De serie gaat over de familie Bridgerton. In het eerste seizoen volgen we de oudste dochter, Daphne, als ze haar debuut op de huwelijksmarkt van Regency London maakt. Ze wil net als haar ouders de ware liefde vinden. Haar vooruitzichten lijken hoopvol. Maar dan begint haar broer potentiële kandidaten uit te sluiten en schrijft de mysterieuze Lady Whitledown in een high society roddelblad negatief over Daphne. Haar zoektocht naar de liefde wordt er niet makkelijker op als ze de rebelse, eeuwige vrijgezel Duke of Hastings leert kennen. Allebei houden ze vol dat ze elkaar niet leuk vinden, maar hun aantrekkingskracht is ongekend. In het tweede seizoen volgen we de oudste zoon, Anthony. Hij probeert een huwelijk veilig te stellen met Edwina Sharma. Het enige obstakel is zijn aanstaande schoonzus, Kate Sharma, de meest bemoeizieke vrouw die zich ooit in een Londense balzaal heeft gewaagd. Wat de societydames ook mogen zeggen, Kate is ervan overtuigd dat Anthony een verschrikkelijke echtgenoot zal zijn. Ze is vastbesloten om haar zus te beschermen. Maar hoe beschermt ze haar eigen hart tegen de invloed van deze verleidelijke graaf?

Bron: Netflix

Waar gaat Bridgerton seizoen 3 over? 
Anthony en Kate geven de fakkel door aan Colin Bridgerton en Penelope Featherington. Als de producers het boek volgen dat over deze Bridgerton gaat, Een nobel streven, zal het seizoen draaien om Penelope die natuurlijk al lang een oogje heeft op Colin. Een column van Lady Whistledown schopt alles in de war. Colin wordt boos, wat voor Penelope niet goed uitpakt. Zij heeft namelijk een groot geheim. Dat Colin Bridgerton nu al in de schijnwerpers komt te staan is een wissel van de boeken. Als de volgorde van de boeken van Julia Quinn wordt aangehouden zou het derde seizoen namelijk moeten draaien om Benedict Bridgerton. Die zal misschien in een volgend seizoen aan de beurt komen. 

Wanneer kunnen we het derde seizoen verwachten?
Wanneer het seizoen op Netflix te zien zal zijn is nog onduidelijk. Geruchten gaan over de lente van 2023, maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte! 

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Nominaties Kinderjury 2020

  • Vier soldaten - Hubert Mingarelli 

  • Station Malma - Alex Schulman

Zoek in artikelen