Dit wordt de Stranger Things spin-off

Het is inmiddels bekend dat de broers Matt en Ross Duffer (de makers van Stranger Things) plannen hebben voor een spin-off van de populaire Netflix-serie. De Duffer-broers hebben wel al aangegeven dat de serie heel anders zal zijn dan het origineel. Ze gaan waarschijnlijk aan de slag met de Stranger Things spin-off als ze het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things afronden. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Spin-off
Volgens Matt Duffer heeft de spin-off niks te maken met het succes van Stranger Things. Als de serie slecht bekeken zou zijn dan waren de plannen voor de spin-off nog steeds doorgegaan. Verder geven ze nog niks weg over de plannen, behalve dat de spin-off anders wordt dan iedereen, zelfs Netflix, verwacht.

Bron: Netflix

Wat gebeurde er ook alweer in de eerdere seizoenen van Stranger Things?
In het eerste seizoen krijgt het stadje Hawkins te maken met een vreemde verdwijning van een jongen genaamd Will Byers. Zijn moeder Joyce Byers en zijn vrienden Mike, Lucas en Dustin geloven geen moment dat hij van huis is weggelopen en doen er alles aan om hem terug te vinden. Als Eleven, een meisje met bovennatuurlijke krachten, de groep ontmoet gaan ze samen op zoek naar de waarheid. In het tweede seizoen is Will teruggekeerd uit het Upside Down, maar het gaat nog steeds niet helemaal goed met hem. Hij heeft hallucinaties en kan nog steeds het Upside Down zien, waar een nieuw monster in opkomst is: the Shadow monster. In het derde seizoen krijgen Mike, Eleven, Dustin, Will, Max en Lucas opnieuw te maken met The Upside Down. De poort is weer opengegaan, met dank aan de Russen, en de Mind Flayer is terug om het stadje Hawkins te terrorirseren. Zes maanden na The Battle of Starcourt uit het derde seizoen begint Stranger Things 4. De vriendengroep is uit elkaar gevallen en worstellen met misschien wel het engste tot nu toe: de middelbare school. Als er een bovennatuurlijke dreiging verschijnt moeten ze toch samen zien te werken om voor eens en altijd af te rekenen met de Upside Down. In de Stranger Things seizoen 4 part two trailer zien we de Hawkingsgroep in een busje, klaar om tegen Vecna te vechten. Verder zijn we heel veel actie en moeten meerdere leden van de groep gevechten proberen te winnen. 

Wanneer kunnen we het tweede deel van Stranger Things seizoen 4 verwachten?
Stranger Things seizoen 4 part two is vanaf 1 juli te zien op Netflix. De laatste twee afleveringen staan ook allebei tegelijk op de streaminggigant. Het vijfde seizoen is tevens het laatste seizoen. Over de Stranger Things spin-off is nog geen datum bekend, maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Nieuwste artikelen

  • Thuiskomst - Reina Crispijn

  • Waar we gaan is nacht - Tracey Rose Peyton

  • De moord in inkt - Helen Cox

  • De boom die een wereld was - Yorick Goldewijk

  • Tussen twee kwaden - Laura Diane

Gerelateerde artikelen

  • 12 acteurs die veranderingen eisten in bekende films

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • De 21 allerbeste Netflix Original series ooit

  • Stranger Things krijgt vier tot vijf seizoenen

  • 30 Stranger Things feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen