• Home
  • Nieuws
  • Dit is wat we weten over Bridgerton seizoen 3

Dit is wat we weten over Bridgerton seizoen 3

Het derde seizoen van Bridgerton is begonnen met filmen! Penelope en Colin staan in dit seizoen centraal. Het seizoen is gebasseerd op het vierde boek in de serie van Julie Quinn, Een nobel streven. Om te vieren dat de opnames zijn begonnen heeft Netflix een video onthuld van de cast en hun vreugde om terug te keren naar de set. Benieuwd? Lees dan snel verder en bekijk de video! In dit artikel zetten we speciaal voor onze lezers op een rijtje wat we tot nu toe weten over het derde seizoen van Bridgerton. 

Bridgerton
De serie gaat over de familie Bridgerton. In het eerste seizoen volgen we de oudste dochter, Daphne, als ze haar debuut op de huwelijksmarkt van Regency London maakt. Haar vooruitzichten lijken hoopvol, maar dan begint haar broer potentiële kandidaten uit te sluiten en schrijft de mysterieuze Lady Whitledown in een high society roddelblad negatief over Daphne. Haar zoektocht naar de liefde wordt er niet makkelijker op als ze de rebelse, eeuwige vrijgezel Duke of Hastings leert kennen. Allebei houden ze vol dat ze elkaar niet leuk vinden, maar hun aantrekkingskracht is ongekend. In het tweede seizoen volgen we de oudste zoon, Anthony. Hij probeert een huwelijk veilig te stellen met Edwina Sharma. Het enige obstakel is zijn aanstaande schoonzus, Kate Sharma, de meest bemoeizieke vrouw die zich ooit in een Londense balzaal heeft gewaagd. Wat de societydames ook mogen zeggen, Kate is ervan overtuigd dat Anthony een verschrikkelijke echtgenoot zal zijn. Ze is vastbesloten om haar zus te beschermen. Maar hoe beschermt ze haar eigen hart tegen de invloed van deze verleidelijke graaf?

Waar gaat Bridgerton seizoen 3 over? 
Anthony en Kate geven de fakkel door aan Colin Bridgerton en Penelope Featherington. Netflix heeft een beschrijving gegeven voor dit derde seizoen waarin te lezen is dat Penelope haar jarenlange crush op Colin heeft opgegeven. Toch vindt ze dat het tijd is om te trouwen. Een echtgenoot zou haar ook de stabiliteit kunnen geven die ze nodig heeft om haar dubbele leven als Lady Whistledown voort te kunnen zetten, weg van haar moeder en zussen. Ze komt helaas van een koude kermis thuis: door een tekort aan zelfvertrouwen vindt ze geen echtgenoot. Ondertussen is Colin terug van zijn reizen, maar hij zit ermee als Penelope, die hem altijd heeft geaccepteerd zoals hij is, ineens anders tegen hem doet. Hij wil haar terug als vriendin en biedt haar zijn hulp aan bij het vinden van een echtgenoot. Al snel vraagt Colin zich af of zijn gevoelens voor Penelope alleen vriendschappelijk zijn.

Bron: Netflix

Wie zullen we te zien krijgen in Bridgerton seizoen 3?
Dit seizoen zien we drie nieuwe gezichten! Naast de bestaande cast voegen Daniel Francis (Stay Close), Sam Phillips (The Crown) en James Phoon (Wreck) zich toe aan de ton. Bekijk hieronder de video van de cast:

Daniel Francis zal Marcus Anderson spelen:

James Phoon zal te zien zijn als Harry Dankworth: 

Nieuwste artikelen

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

Gerelateerde artikelen

  • De lijst van dingen die niet zullen veranderen - Rebecca Stead

  • In verwachting

  • Alles voor jou

Zoek in artikelen