• Home
  • Nieuws
  • Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves trailer is uit!

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves trailer is uit!

Paramount Pictures en eOne hebben een eerste blik gegeven op de acteurs en actrices in hun kostuum voor de nieuwe fantasyfilm: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. De film is nu al een tijdje uitgesteld, maar in maart 2023 mogen we er eindelijk van genieten! Kun je niet zolang wachten? Lees dan snel verder en kijk naar de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves trailer! 

Er is nog niet veel bekend over de film, maar in 2021 is er een stuk over het verhaal bekendgemaakt. De film zou gaan over een dief die een groep bandieten samenvoegt om een oplichter te beroven die eerder al zijn buit heeft gestolen. De slechterik van de film, Forge Fletcher, wordt gespeelt door Hugh Grant. 

Wie spelen in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves?
De trailer laat de gezichten van de acteurs en actrices zien in hun kostuums. De namen zijn Hugh Grant, Michelle Rodríguez, Chris Pine, Justice Smith en Sophia Lillis. 

Rollen 
De foto's en trailer geven hints naar de class van de karakters. Zo lijkt het erop dat Chris Pine een bard speelt, Michelle Rodriguez een barbarian, Justice Smith een sorvere, Sophia Lillies een druid en Regé-Jean Page een paladin. Dit is allemaal natuurlijk gebasseerd op het roleplayingspel. De inspiratie voor de film komt deels van de populaire serie Game of Thrones, maar ook van Monty Python and the Holy Grail. Bekijk de tweet hieronder om de characters te zien bewegen:

Trailer 
De Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves trailer is onthuld tijdens de San Diego Comic-Con 2022 panel. Traditionele elementen van Dungeons and Dragons komen terug als we de groep buitenbeentjes zien op hun reis om een lang verloren reliek te vinden. Op het panel zei mede-regisseur John Francis Daley dat de film zichzelf onderscheidt van alle anderen in de fantasy producties door hun unieke soort humor. 

Bekijk de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves trailer: 

De poster is ook onthuld: 

Bron: Paramount

Wanneer kunnen we Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves verwachten?
Zet het maar alvast in je agenda! De nieuwe verfilming van het roleplayspel is op 3 maart 2023 te zien. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves heeft een vertraging van een aantal jaar opgelopen, maar nu is de releasedatum in zicht. 

Nieuwste artikelen

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

  • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: The half of it

  • Sterke vrouwenfilms voor een 'anti-valentijn'

  • De accountant - Gregg Hurwitz 

Zoek in artikelen