• Home
  • Nieuws
  • Vampire Academy trailer onthuld van de makers van de Vampire Diaries

Vampire Academy trailer onthuld van de makers van de Vampire Diaries

De streamingdienst Peacock heeft de Vampire Academy trailer onthuld! De nieuwe serie, gebaseerd op de boekenreeks van Richelle Mead, volgt een groep studenten die studeren aan de St. Vladimir's Academy. Op deze school worden royalty vampieren klaargestoomd om het op te kunnen nemen tegen Strigoi vampieren. Als twee studenten een sterke band krijgen werken ze samen om hun training af te ronden en hun intreede te kunnen maken in de royal society. Benieuwd? Lees dan snel verder en bekijk de Vampire Academy trailer! 

Waar gaat Vampire Academy over? 
In 2014 hebben de boeken een verfilming gekregen. Twee meiden studeren aan een school voor vampiers en zijn op een bijzondere manier met elkaar verbonden. Rose is niet alleen de beste vriendin van Lissa, maar ook haar beschermer. Lissa is namelijk een prinses en de troonopvolger van de Moroi (vreedzame vampiers). De film heeft nooit een vervolg gekregen, maar nu doet Julie Plec haar best om de serie naar het volgende level te tillen. Plec was ook het meesterbrein achter series als The Vampire Diaries, The Originals en Legacies. Voor de Vampire Academy tv-serie zijn 10 afleveringen besteld.

Bron: Peacock

Wie gaan we zien in Vampire Academy? 
In de serie zullen we Sisi Stringer zien als Rose Hathaway, een vampier hybrid ook wel dhampir genoemd. Stringer zou je kunnen kennen als Mileena in Mortal Kombat. Daniela Nieves zal de rol van Lissa Dragomir op zich nemen, de koninklijke vampier. Zij heeft al meerdere series op haar naam staan, zoals Every Witch Way waarin Nieves Andi speelde. Kieron Moore is als Dimitri Belikov te zien en Andre Dae Kim als Christian Ozera. De serie wordt geregiseerd door onder anderen Julie Plec, Billie Woodruff, Luis Prieto, Jesse Warn, Erica Dunton en Geoff Shotz. Anderen acteurs die we zullen zien zijn J. August Richards als Victor Dashkov, Anita-Joy Uwajeh als Tatiana Vogel, Mia McKenna-Bruce als Mia Karp, Rhian Blundell als Meredith, Jonetta Kaiser als Sonya Karp en Andrew Linder als Mason Ashford. 

Bekijk hier de Vampire Academy trailer: 

Wanneer kunnen we Vampire Academy verwachten? 
Het duurt niet lang meer voordat je de serie kan streamen: vanaf 15 september is Vampire Academy te zien op Peacock. 
 

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Beursbabe

  • Apple weigert e-books van Tachtig dagen-reeks

  • Recensie: In één dag gelukkig

Zoek in artikelen