Aladdin 2 wordt een gloednieuw avontuur

De live-action verfilming van Aladdin is een groot succes geweest. Het is dan ook niet gek dat deze vrolijke live-action film een vervolg krijgt. Dit vervolg zal niet gebasseerd worden op het vervolg van de tekenfilm, The Return of Jafar, maar het zal een heel nieuw avontuur worden! Benieuwd? Lees dan snel verder wat we tot nu toe weten van Aladdin 2!

Aladdin
Aladdin is een straatschoffie dat steelt om te overleven en verliefd is op een prinses, de dochter van de Sultan. Vervolgens vindt hij een magische lamp, waaruit een Geest verschijnt die in staat is wensen te vervullen. Met hulp van deze Geest probeert Aladdin vervolgens het hart van de prinses te veroveren. De live-action film werd geregisseerd door Guy Ritchie en Mena Massoud stapte in de voetsporen van het titelpersonage. De film werd een enorme hit, met een box office van meer dan 1 miljard dollar. 

Bron: Disney

Tekenfilms
De tekenfilm heeft twee vervolgen gekregen, namelijk Aladdin En De Dievenkoning en De Wraak Van Jafar. Het vervolg van de live-action film zal deze verhaallijnen dus niet volgen.

Bron: Disney

Wie zullen we zien in Aladdin 2? 
Er is nog niet veel bekend over de cast en het plot. Dan Lin en Jonathan Eirich, de producers van de eerste film, zullen ook Aladdin 2 produceren. Zij (en wij) zien de originele cast graag terug. Dat zou betekenen dat we Will Smith, Mena Massoud en Naomi Scott opnieuw zullen zien. Geruchten gaan dat Dwayne Johnson Will Smith zou vervangen als Genie. Guy Ritchie keert waarschijnlijk terug als regisseur, maar zeker is het nog niet. Wat wel bevestigt is, is dat Ritchie een live-action film van Hercules gaat regisseren. 

Wanneer kunnen we Aladdin 2 verwachten?  
Aladdin 2 zal net als de eerste film gewoon weer in de bioscoop te zien zijn, het wordt dus geen release op Disney+. Helaas is er verder nog niet veel over Aladdin 2 bekend. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

Nieuwste artikelen

  • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

  • De 10 grappigste Disney personages!

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

  • Terugslag - James Patterson

Gerelateerde artikelen

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

  • Dit is hoe Disney prinsen er in het echt uitzien!

  • 8 plot holes in Disney films

  • De 10 grappigste Disney personages!

  • Disney-prinsessen en hun prinsen doen scènes uit The Notebook na

Zoek in artikelen