• Home
  • Nieuws
  • De nieuwe trailer van Disney's live-action Pinocchio is uit!

De nieuwe trailer van Disney's live-action Pinocchio is uit!

Eerder konden we al genieten van de teaser, maar Disney heeft de trailer van hun nieuwe live-action film uitgebracht! Met de stem van Benjamin Evan Ainsworth kunnen we weer genieten van Pinocchio. Natuurlijk niet zonder Gepetto, die gespeelt wordt door Tom Hanks, en Jiminy Cricket, die de stem krijgt van Joseph Gordon-Levitt. Ben je benieuwd naar deze verfilming? Lees dan snel verder en bekijk de trailer! 

Pinocchio
De meeste mensen kennen de Disney animatiefilm Pinocchio (of Pinokkio) wel. Heb je toch een opfrisser nodig? Wanneer de houtbewerker Geppetto een vallende ster ziet, wenst hij dat de pop die hij net heeft afgemaakt, Pinocchio, een echte jongen zou worden. 's Nachts vervult de Blauwe Fee Geppetto's wens en vraagt Japie Krekel om als geweten van de houten jongen te dienen. Pinocchio is gebaseerd op het boek van Carlo Collodi uit 1883, The Adventures of Pinocchio, 

Bron: Disney

Cast
Naast Benjamin Evan Ainsworth, Tom Hanks en Joseph Gordon-Levitt zijn er meerdere namen aan de cast toegevoegd. Keegan-Michael Key is Honest John, Lorraine Bracco is Sofia the Seagull en Luke Evans is The Coachman. Robert Zemeckis regisseert deze live-action versie van Pinocchio. 

Bekijk hier de nieuwe Pinocchio trailer van Disney: 

Wanneer kunnen we Pinocchio verwachten? 
Pinocchio is vanaf 8 september te zien op Disney+! Dit is Disney+ Day. Zie hieronder: 

Bron: Disney

Netflix Pinocchio
Dit jaar komen er twee Pinocchio films uit! Disney+ met zijn eigen live-action Pinocchio film en Netflix met een animatieverfilming! Hou je het nog uit elkaar? Voor de Netflix film is Guillermo del Toro de regisseur en Matthew Robbins, Gris Grimly en Patrick McHale hebben samen het script geschreven. Deze verfilming van Netflix is een stuk duisterder dan je misschien gewend bent. Het is dan wel een animatiefilm, maar niet geschikt voor alle leeftijden. Bekende acteurs zul je dus ook niet op het scherm tegenkomen, maar een paar stemmen kun je wel herkennen. Ewan McGregor speelt Sebastian J. Cricket en David Bradley is de stem van Geppetto. Netflix’s Pinocchio is Gregory Mann. Overige leden van de cast zijn Finn Wolfhard als Lampwick, Christoph Waltz als The Fox en Ron Perlman als Mangiafuoco. Cate Blanchett, Tilda Swinton, Burn Gorman, John Turturo en Tim Black Nelson zitten ook in de cast, maar het is nog onduidelijk als wie we ze zullen horen. Pinocchio is in december te zien op Netflix.  

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Truth or Dare

  • De 12 beste quotes uit Riverdale

  • Winnen: De boekenapotheek aan de Seine {afgelopen}

Zoek in artikelen