Trailer Disenchanted is onthuld!

De trailer van het langverwachte vervolg op Enchanted is uit! Disenchanted, die op 24 november te zien zal zijn op Disney+, laat eindelijk zien hoe het met onze geliefde personages is gelopen. De film speelt zich zeker tien jaar af na de gebeurtenissen uit Enchanted. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder en bekijk de Disenchanted trailer!

Disenchanted
In Enchanted 2 vraagt Giselle zich af of 'een lang en gelukkig leven' wel mogelijk is. Zowel de levens van de mensen uit de echte wereld als die van Andalasia worden overhoopt gehaald. Net als de Disenchanted release datum speelt ook de film zich jaren na het origineel af, waardoor Morgan, die we kennen als de jonge dochter van Robert, nu een volwassen vrouw is geworden. Zij wordt gespeelt door Gabriella Baldacchino. 

Gisteren vond de D23 Expo plaats waar Walt Disney Studio's veel nieuws heeft vrijgegeven over hun aanstaande projecten. Waaronder deze trailer! Bekijk hier de Disenchanted trailer: 

Cast
Anderen nieuwkomers zijn Maya Rudolph Kolton Stewart als Malvina's zoon, Yvette Nicole Brown speelt Rosalyn, Jayma Mays speelt Ruby en Oscar Nunez zal te zien zijn als Edgar. We zullen ook bekende gezichten tegenkomen. Naast Adams en Demsey voegen James Marsden en Idina Menzel zich weer bij de groep, in de rollen van prins Edward en Nancy. 

Patrick Demsey, Amy Adams en Gabriella Baldacchino in de rollen van Robert, Giselle en Morgan:

Bron: Disney

Enchanted
In 2007 werden we al verliefd op Giselle (Amy Adams) die in het magische Andalasia woont. Als ze plotseling in New York terechtkomt door haar gemene schoonmoeder komt ze Robert (Patrick Demsey) tegen waar ze allerlei avonturen mee beleeft. 

Bekijk hier de Disenchanted poster: 

Bron: Disney

Wanneer kunnen we Disenchanted verwachten? 
Zet de datum maar al in je agenda: op 24 november kunnen we eindelijk zien hoe het verhaal verder gaat! De film zal op Thanksgiving uitkomen op Disney+. Nog een extra reden nodig om de film te willen zien? Patrick Demsey zal in Enchanted 2 gaan zingen! In de tussentijd genoeg redenen om het eerste deel nog eens op te zetten!

Nieuwste artikelen

  • Dromen in Bretagne - Marcella Kleine

  • De prins van Trots (Koninkrijk der Zonden 2) - Kerri Manisalco

  • Juice - Heleen van Royen

  • De Hawthorne-broers - Jennifer Lynn Barnes

  • Eiland van de verloren meisjes - Alex Marwood

Gerelateerde artikelen

  • 16 romantische fantasy films

  • Deze celebrities verlieten hun beroemde partner voor een onbekende

  • Ellen Pompeo's man had moeite met seksscènes in Grey's Anatomy

  • 7 x De leukste prinsessenfilms met echte mensen

  • 5 dingen die je niet wist over Grey's Anatomy

Zoek in artikelen